Kamioni

Saznajte više o načinu na koji podržavamo ovaj segment u interaktivnoj brošuri za segmente

Isporučujemo svet sutrašnjice. Danas

PREVOZ U DELATNOSTI ZIDARSTVA I GRAĐEVINARSTVA

Gradovi rastu. Vi i vaši kamioni možete učiniti da se mnogo toga desi – a svi zavise od vaše sposobnosti da isporučite. Mi smo tu sa rešenjima pomoću kojih možete da ostvarite veću nosivost, prelazite teže terene, skratite dužinu ciklusa, povećate efikasnost, smanjite pritisak na vozačeva ramena i smanjite potrošnju goriva. 

Volvo Trucks funkcije za vaše poslovanje

Istražite rešenja napravljena da vam olakšaju život i dodatno poboljšaju poslovanje.

Robustan prednji deo
Napravljen za najteže terene na svetu.

I-Shift menjač sa sporohodnim stepenima prenosa
Odlična startnost čak i potpuno natovaren – i potpuna kontrolu nad snagom pri vrlo malim brzinama.

Snaga za sve potrebe
Sa Volvo kamionom imaćete snagu koja vam je potrebna nadohvat ruke. Pogonske grupe za Volvo FMX, Volvo FH, Volvo FM, Volvo FE ili Volvo FL.

Kontrola nad trenjem
Nećete se zaglaviti – pano za kontrolu trenja je lak za korišćenje. Samo okrenite kontrolu u smeru kazaljke na satu da biste aktivirali blokade diferencijala, prednju pogonsku osovinu i drugu pomoć za trenje.

Volvo dinamičko upravljanje na vaš način 
Savršena stabilnost i kontrola pri svim brzinama – i manja napetost u ramenima.

Spoljašnje upravljanje
Vozite kamion dok ste izvan kabine.

Uređaj za podizanje dvostruke osovine
Savršeno za vožnju pod velikim teretom u jednom smeru i prazan u povratku.

Više tereta na putu
Naša šasija dolazi sa velikim izborom komponenata i vešanja da bi se prilagodila različitim potrebama. Uz naše vazdušno vešanje, možete da kombinujete velike kapacitete tereta, savršeno manevrisanje i udobnost tokom vožnje. Svaka od nezavisnih prednjih osovina sa vazdušnim vešanjem može da podnese do 10 tona. Može da poveća produktivnost, poboljša radnu sredinu i štedi komponente kamiona kroz manje vibracija.

Udobne kabine
Sve naše kabine imaju visok nivo udobnosti, nizak nivo buke i nude mnogo prostora. Uvek u službi vaše bezbednosti. Unutrašnjost kabine za  Volvo FMXVolvo FHVolvo FMVolvo FE ili Volvo FL.

Vidljivost
Odlična vidljivost zahvaljujući velikim površinama prozora i dobro dizajniranim retrovizorima. Dodajte i do osam kamera za još više prikaza.

Koncept fleksibilne šasije
Koncept šasije kompanije Volvo Trucks znači da možete da nabavite okvire i instalacije osovine baš onako kako želite direktno iz fabrike. Zastupnik će vam pomoći da prilagodite kamion.

Lako postavljanje nadgradnje
Olakšavamo isporučiocima nadgradnji da prilagode kamion vašem poslovanju. Volvo uputstva za isporučioce nadgradnji pružaju jasne smernice.

Zaštitite radnu efikasnost uz Volvo Zlatni ugovor
Najbolji način da osigurate radnu efikasnost je Volvo Zlatni ugovor, koji uključuje kompletno preventivno održavanje i popravku kamiona po fiksnoj mesečnoj naknadi. Kamion takođe daljinski komunicira sa radionicom kako bi vaše posete bile efikasnije.

Referentni klijent

Kamion deluje vrlo stabilno čak i sa teškim teretom. I-Shift menjač je vrlo precizan. Mislim da je ovo vrlo dobar kamion.

Obezbedite sebi budućnost

Porazgovarajte sa lokalnim zastupnikom za Volvo Trucks da biste pronašli najbolje rešenje za građevinski transport.