Kamioni

Razvoj vozača

Želite li da unapredite svoje veštine? Naši kursevi obuke mogu da pomognu. Bilo da se radi o uštedi goriva, povećanju produktivnosti ili o tome da budete u toku sa promenama u industriji, pružićemo vam praktično znanje i samopouzdanje koje će vas staviti u vrh.
 

Učite od najboljih
 

Kada se obučavate sa nama, o svom kamionu ćete naučiti od onih koji ga najbolje poznaju – onih koji su ga napravili. Štaviše, naš bliski odnos sa transportnim kompanijama, nadležnim organima i logističkom industrijom omogućava vam da uvek dobijete najnovije informacije o razvoju industrije i trendovima. Podjednako je važno i to da se mi stalno razvijamo i obučavamo i naš kadar za obuku, pa možete biti uvereni u to da su oni uvek visoko kvalifikovani i sertifikovani. Sve to služi za to da vam pomogne da iskoristite sve prednosti svog kamiona.

Zašto bi trebalo da izaberete razvoj vozača firme Volvo Trucks

  • Iskoristite sve prednosti svog kamiona
  •  Ušteda goriva.
  • Povećajte produktivnost
  • Povećajte znanje iz industrije
  • Poboljšajte bezbednosti vozača

Povećajte dobit

Menjanje navika tokom vožnje je najbrži i najlakši način za povećanje dobiti. Poboljšanjem načina na koji ubrzavate i kočite i potpunim korišćenjem karakteristika kamiona možete smanjiti potrošnju goriva za čak 10% – odmah. Povećavanjem bezbednosti i smanjenjem habanja, uštedećete još više novca i vremena.

Na našim kursevima vozači uče kako da najbolje koriste funkcije i servise kamiona, kao i kako da unaprede znanje iz industrije. Sve to služi tome da bi mogli efikasnije, bezbedno i vešto da voze više goriva – što takođe povećava i produktivnost.

Isplativi saveti

Naši kursevi, zasnovani na višedecenijskom istraživanju i iskustvu firme Volvo, nude kombinaciju teorijske i praktične obuke i vode ih specijalizovani instruktori. Naši kamioni za obuku koriste najnoviju tehnologiju za uštedu goriva i bezbednost. I svaki naš kurs može da se prilagodi vašim potrebama ili potrebama vaše firme.

Prednosti kursa
 

  • Odmah vidite poboljšanja po pitanju ekonomične potrošnje goriva, bezbednosti i habanja
  • Kursevi zadovoljavaju zakonske zahteve EU (važe za CPC)
  • Instruktori su vešti stručnjaci firme Volvo Trucks
  • Kursevi se redovno unapređuju tako da ste uvek ispred konkurencije
  • Kursevi se zasnivaju na višedecenijskom istraživanju i iskustvu

Izbor kurseva

Vodič za vozača firme Volvo Trucks    

Sve što treba da znate o svom kamionu, njegovoj jedinstvenoj konfiguraciji i načinu njegovog rada možete pronaći u prilagođenom vodiču za vozača. Dostupan je u više različitih formata: Pregledajte ga na mreži, preuzmite aplikaciju, pročitajte odštampanu knjigu ili ga preuzmite u PDF formatu.

Pročitajte više o vodiču za vozača firme Volvo Trucks

Rezervacija mesta

Zastupnik za Volvo Trucks može da vam pomogne da pronađete odgovarajući kurs i da rezervišete svoje mesto.