Kamioni

SRBIJA

×
Servisni ugovori za vašu stalnu radnu efikasnost

Volvo servisni ugovori

Volvo servisni ugovor vas održava na putu – od planiranog održavanja do garantovane radne efikasnosti od 100%. Smanjivanjem zastoja u radu i ukupnog troška vlasništva i istovremenim povećavanjem kontrole nad poslovanjem, povećavate i svoju dobit.

Volvo trucks services servicing contracts workshop pit

Odlično za poslovanje

Planirano servisiranje po unapred određenoj ceni vam omogućava da bolje kontrolišete i sagledavate poslovanje – štedi vam vreme i novac na administraciju. Dobro servisiran kamion radi pouzdanije i ekonomičnije. Sve ovo smanjuje ukupan trošak vlasništva i vaše novčano opterećenje, pa možete da se fokusirate na razvoj poslovanja.

Volvo trucks services servicing contracts technician front

Odlično za vaš kamion

Da bi vaš kamion uvek bio u optimalnom i najrentabilnijem stanju, servisiraju ga sertifikovani Volvo tehničari. Imaju čitav asortiman Volvo alata i sve potrebne dijagnostičke sisteme i baze podataka. I koriste samo originalne Volvo delove. Da bi vas što manje ometali, uvek se trude da rade kada vam to odgovara. 

Odaberite savršen ugovor za sebe

Servisiranje u skladu sa vašim zahtevima

Počnite sa planom servisiranja

Maksimalna radna efikasnost počinje sa besplatnim planom servisiranja. Nakon što nam predstavite svoj kamion i poslovanje, zajedno određujemo odgovarajući nivo održavanja. Zatim se dogovaramo oko plana servisiranja da biste maksimalno iskoristili svaki kilometar.

Koji vam ugovor najviše odgovara?

Lokalni zastupnik za Volvo Trucks zna odgovore. Posetite ga ili ga kontaktirajte da biste počeli da koristite plan servisiranja.