Kamioni

Dynafleet

Preciznost vaših odluka – to je suština Dynafleet-a. U svakom trenutku možete da vidite tačnu lokaciju i status vozača, kamiona i imovine, kao i kvalitetne podatke za planiranje unapred i analiziranje poslovanja. Što je još bolje, Dynafleet pokazuje oblasti na koje treba da se fokusirate. Spremni ste da počnete?

Dynafleet usluge
 

Jedan broj Dynafleet usluga se može aktivirati u svakoj kombinaciji. Svaka je dostupna za fiksnu mesečnu nadoknadu, uključujući roming. I može mu se pristupiti na bilo kom uređaju preko Volvo Connect-a, interfejsa za sve digitalne usluge.

Sistemska integracija

Radi dodatne fleksibilnosti, možete da integrišete Volvo Connect i Dynafleet usluge u postojeću IT infrastrukturu. To znači da podatke o voznom parku možete da koristite za poboljšanje drugih aplikacija nezavisnih proizvođača, od zakazivanja do platnog sistema – i tako donoseći novi stepen efikasnosti u upravljanju voznim parkom.

Hosting kompanijske kartice

Zamolite lokalnog zastupnika da hostuje vašu kompanijsku karticu na mreži. To je bezbedan način za skladištenje i daljinsko preuzimanje podataka sa tahografa, tako da možete lako da pratite aktivnost vozača kako to zahteva zakon.

Savršen paket

Lokalni zastupnik za Volvo Trucks može da vam pomogne da pronađete najbolji Dynafleet paket za vas i vaše poslovanje.