Kamioni

Aplikacija My Truck

Pristupajte svom Volvo kamionu daljinski uz aplikaciju My Truck.

Dobro došli u svoju novu kabinu
 

Kada instalirate aplikaciju My Truck, daljinski pristupate svom Volvo kamionu. To vam omogućava da proverite instrument tablu, podesite željenu klimatizaciju kabine, proverite status zaključavanja vrata i da reagujete na alarme, bez obzira gde se nalazili. Aplikacija je dostupna za modele kamiona Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM i Volvo FMX. Ako nas pitate, ne postoji lakši način za poboljšanje vaših dnevnih aktivnosti.

Prednosti aplikacije My Truck

Lakše planiranje
 

Možete da proverite nivoe goriva, ulja, rashladne tečnosti i drugih tečnosti, kao i status akumulatora i lampica. To vam olakšava pripremanje kamiona za put, kao i planiranje svakodnevnih operacija.

Veća udobnost
 

Možete da podesite i planirate parkirni grejač u kabini, kao i hlađenje, da biste uvek imali savršenu temperaturu za udobno putovanje.

Veća bezbednost
 

Možete da proverite status brava na vratima i da dobijete obaveštenje ako se uključi alarm. Kamion je bezbedniji i vi odmah znate ako nešto nije u redu.

Obratite se svom zastupniku

Od pronalaženja odgovarajućeg dela do popravke ili servisiranja vašeg kamiona, lokalni zastupnik za Volvo Trucks je tu da vam pomogne.

Pozovite nas ili, još bolje, posetite.