Kamioni

Aplikacija My Truck

Pristupajte svom Volvo kamionu daljinski uz aplikaciju My Truck.

Dobro došli u svoju novu kabinu


Uz aplikaciju My Truck, vaš Volvo kamion je uvek u blizini, gde god da se nalazite. Jednim jednostavnim dodirom aplikacija vam prikazuje trenutni status instrument-table kamiona, što vam olakšava dnevnu kontrolu. My Truck vam takođe omogućava da sa uređaja daljinski pristupate funkciji „Parkirna klimatizacija“, kao i tajmerima „Spreman za rad“ na električnom kamionu, kako biste od samog početka ostvarili maksimalan učinak.

Prednosti aplikacije My Truck

Lakše planiranje

Možete da proverite nivo goriva, ulja, rashladnog sredstva i tečnosti, kao i status svetala. To vam olakšava pripremanje kamiona za put, kao i planiranje svakodnevnih operacija.

Kod električnih vozila proverite stanje napunjenosti, statuse punjenja, obaveštenja i podešene tajmere za kondicioniranje akumulatora da bi se obezbedile optimalne performanse i očuvala ispravnost akumulatora. 

Veća udobnost

Možete da podesite i napravite raspored uključivanja i isključivanja parkirnog grejača i hlađenja kamiona da biste uvek imali savršenu temperaturu za udobno putovanje.

Veća bezbednost 

Možete da proverite status brava na vratima i da dobijete obaveštenje ako se uključi alarm. Time se poboljšava bezbednost kamiona, a vi odmah znate ako nešto nije u redu.

Obratite se svom zastupniku

Od pronalaženja odgovarajućeg dela do popravke ili servisiranja vašeg kamiona, lokalni zastupnik za Volvo Trucks je tu da vam pomogne.

Pozovite nas ili, još bolje, posetite.