Kamioni

SRBIJA

×
My Truck

Dobro došli u svoju novu kabinu

Kada instalirate aplikaciju My Truck, daljinski pristupate svom Volvo kamionu.

Dobro došli u svoju novu kabinu

Kada instalirate aplikaciju My Truck, daljinski pristupate svom Volvo kamionu. To vam omogućava da proverite instrument tablu, podesite željenu klimatizaciju kabine, proverite status zaključavanja vrata i da reagujete na alarme, bez obzira gde se nalazili. Ova aplikacija je u ponudi za Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM i Volvo FMX. Mislimo da ne postoji lakši način za bolje svakodnevno poslovanje.

Dobro došli u svoju novu kabinu

Tri razloga za aplikaciju My Truck

Lakše planiranje

Možete da proverite nivoe goriva, ulja, rashladne tečnosti i drugih tečnosti, kao i status akumulatora i lampica. To vam olakšava pripremanje kamiona za put, kao i planiranje svakodnevnih operacija.

Veća udobnost

Možete da podesite i isplanirate rad parkirnog grejača i hladnjaka u kabini. Drugim rečima, uvek imate odgovarajuću klimatizaciju za lako i prijatno putovanje.

Veća bezbednost

Možete da proverite status brava na vratima i da dobijete obaveštenje ako se uključi alarm. Kamion je bezbedniji i vi odmah znate ako nešto nije u redu.

My Truck

Pogledajte aplikaciju My Truck, a zatim je preuzmite

Obratite se svom zastupniku

Od pronalaženja odgovarajućeg dela do popravke ili servisiranja vašeg kamiona, lokalni zastupnik za Volvo Trucks je tu da vam pomogne.

Pozovite nas ili, još bolje, posetite.