Kamioni

Uštedite do 5% goriva, i to trajno

Saveti za gorivo

Ako izaberete našu uslugu „Saveti za gorivo“, lični instruktor će vam pomoći da smanjite potrošnju goriva do 5%. Stalno savetovanje i profesionalno usmeravanje obezbeđuju održive uštede iz godine u godinu.

Prepustite nam teži deo posla

Vaš lični instruktor za gorivo obavlja teži deo posla za vas. On analizira tehniku vožnje i ukazuje na oblasti tehnike vožnje koje mogu da se poboljšaju radi postizanja održive uštede. Savete koje redovno dobijate e-poštom možete da koristite za donošenje boljih operativnih odluka u realnom vremenu.

Koliko možete da uštedite?

Kamion koji godišnje prelazi 140.000 km može da smanji troškove goriva za 2.500 evra uz pomoć usluge „Saveti za gorivo“. Pošto mesečni trošak za ovu uslugu iznosi 20 evra po kamionu, to je dobro uložen novac.

Dodatna podrška

Uz uslugu „Saveti za gorivo“ dobijate pristup za „Komplet alata“, internet resurs koji motiviše vozače da lakše postižu značajne uštede. Komplet alata sadrži priručnike za motivisanje vozača, savete za postizanje ciljeva i alatke za lakše deljenje rezultata sa drugima. Kao i istraživanje o najnovijim tehnikama za uštedu goriva.

Spremni za štednju?

Ako imate Dynafleet u kamionu, onda ste potpuno spremni. Ako nemate, možemo naknadno da ga ugradimo. Kontaktirajte zastupnika za Volvo Trucks.