Kamioni

Osiguranje

Ne rizikujte. Zaštitite svoje poslovanje od finansijskih rizika.

Štitimo vas i vaš kamion
 

Budite bez brige i zaštitite svoje poslovanje od finansijskih rizika. Mi, zaposleni u Volvo finansijskim uslugama, poznajemo transportnu industriju i izazove sa kojima se suočavate. Od jednog kamiona do čitavog voznog parka, novog ili polovnog, možemo vam pružiti zaštitu koja vam je potrebna. Možete da računate na razne kvalitetne stavke osiguranja precizno prilagođene vašim potrebama i lokalnim uslovima. Ako stvari krenu po zlu, treba samo da nas pozovete da biste dobili svu našu pomoć.

Sveobuhvatna pokrivenost

Budite bezbedni

Ne dozvolite da vam zbog loše sreće propadne poslovanje. Možemo vam pružiti prvoklasnu zaštitu od oštećenja, krađe, požara ili vandalizma.

Odgovornost prema trećim licima

Zaštita koju morate da imate

Nezgode se dešavaju. Međutim, kada se dese, osiguranje od odgovornosti prema trećim licima (TPL) štiti vas od odštetnih zahteva drugih. Ovo osiguranje je obavezno u skladu sa zakonom.

Garantovana zaštita imovine

Bezbrižnost

Može da se desi najgore: vaš kamion može biti ukraden ili da se otpiše kao totalna šteta, u kom slučaju bi aktiviranje osiguranja pokrilo trenutnu tržišnu vrednost kamiona. Ta isplata je često manja od preostalog bilansa prema vašem ugovoru o finansiranju. Osiguranje radi garantovane zaštite imovine (GAP) obezbediće vam mogućnost isplate preostalog duga. U ponudi za naše ugovore o finansiranju.

Dodatno osiguranje

Prilagođeno vašim potrebama

Imate li posebnih nedoumica ili potreba? Nudimo niz dodatnih rešenja za osiguranje za vaš posao.

Volvo Financial Services ne pruža poreske i računovodstvene savete. Kupac bi trebalo da konsultuje svoje pravne zastupnike koji se bave poreskim pitanjima ili službu računovodstva u vezi sa pojedinačnim slučajevima.

Zatražite pokriće koje vam treba

Prvo se javite našem stručnjaku za osiguranje. On će proveriti da li imate odgovarajuće pokriće i da li je ono usklađeno sa vašim potrebama.