Kamioni

Dobro došli kući!

Volvo Connect 

Lakše obavljanje svakodnevnih aktivnosti
 

Bez obzira na to da li vozite sopstveni kamion ili upravljate voznim parkom, sada možete da povežete kritične aspekte poslovanja na potpuno nove načine. Na jednom mestu, sa jednom evidencijom i jednim prikazom. Volvo Connect je interfejs za digitalne usluge. Posmatrajte ga kao digitalnu kućnu kancelariju za rentabilniju transportnu firmu.

Vaša radna efikasnost

Držite stvari pod kontrolom i nesmetano radite – vaši kamioni su u dobrom stanju i spremni za rad. Volvo Connect vam daje pristup širokom asortimanu usluga koje vam povećavaju radnu efikasnost. Primer: Pregledajte status svih vaših sredstava, uključujući upozorenja i obaveštenja. Pogledajte sve servisne posete koje ste isplanirali i rezervisali. Lako izveštavajte o problemima u vezi sa sredstvima. I još mnogo toga.

Vaša produktivnost

Preuzimajte informacije pomoću kojih će vam poslovanje uvek biti u prvom planu. Volvo Connect uključuje usluge za upravljanje voznim parkom kao što je Dynafleet pozicioniranje, što vam daje pregled u realnom vremenu položaja i statusa svakog kamiona – olakšavajući praćenje vaših kamiona i sredstava vezanih za transport.

Vaše performanse

Detaljno analizirajte širu sliku da biste lakše, skladnije i produktivnije poslovali. Volvo Connect vam daje pristup uslugama za poboljšanje performansi kao što su Dynafleet gorivo i životna sredina, koja olakšava praćenje potrošnje goriva tokom vremena i obučava vozače kako da poboljšaju veštine uštede goriva.

Sve što je bitno – na jednom prikazu
 

Vaši kamioni, aktivnosti, pa čak i uvidi – sve preko jednog digitalnog interfejsa. Povezujući različite aspekte vašeg poslovanja, Volvo Connect vam štedi vreme, rešava probleme i razjašnjava bitne stvari. Olakšava vam pripremanje, planiranje i stalno unapređivanje poslovanja. Tako podižete raspoloživost, efikasnost i produktivnost kamiona na novi nivo.

Lakše celokupno poslovanje
 

Volvo Connect je dizajniran tako da vas osnaži. Daje vam pristup vodećim uslugama u ovoj delatnosti kada, gde i kako su vam potrebne. Toliko je prosto.
 

Jasan i intuitivan interfejs je lak za navigaciju. Čim se prijavite, dobićete pregled informacija i usluga koje su vam najvažnije. I možete da vidite detaljnije informacije samo pomoću jednog ili dva klika. Fleksibilan i prilagodljiv, Volvo Connect, može da biti prilagođen vašim potrebama i željama. Sve je na tebi.

Ovo je Volvo Connect

Portal za klijente

Mislite o Volvo Connect-u kao o kontrolnom centru vaše organizacije. Portal za klijente je radni prostor gde možete da iskusite pun potencijal vaših usluga. Korisnici dobijaju pristup na osnovu uloga, tako da svi (od vlasnika kamiona do menadžera voznih parkova, vozača, otpravnika i administratora) mogu da imaju koristi od nje. Personalizovana kontrolna tabla pruža pregled informacija i usluga koje su najrelevantnije za svaku osobu. Uz to je svaki dan lakši, pametniji i sa manje problema – za svakoga.

Volvo Connect aplikacija

Moć Volvo Connect-a na vašem dlanu. Pristupite moćnim alatkama za analitiku, informacijama o sredstvima i radnom vremenu vozača. Upravljajte većim brojem voznih parkova i šaljite trenutne poruke – sve je to iz jedne intuitivne kontrolne table lake za korišćenje.

Marketplace

Prodavnica digitalnih usluga, do koje je pristup lak sa opcije Marketplace, predstavlja digitalne usluge firme Volvo Trucks i izabranih partnera. Vremenom ćete moći da poručujete i aktivirate usluge iz sve većeg asortimana – baš odavde.

Razvojni portal

Razvojni portal će obezbeđivati kontinualno poboljšavanje Volvo Connect alata u budućnosti. On će prihvatati i omogućavati inovativne usluge koje razvijaju izabrani stručni partneri i drugi.

Mi smo tu za vas

Da biste shvatili šta je suština Volvo Connect usluge, najbolje je da je sami isprobate. Za dodatne informacije obratite se svom prodavcu.