Lakše obavljanje svakodnevnih aktivnosti

Bez obzira na to da li vozite sopstveni kamion ili upravljate voznim parkom, sada možete da povežete kritične aspekte poslovanja onako kako nikada ranije nije bilo moguće. Na jednom mestu. Dovoljno je jedno prijavljivanje i jedan prikaz. Volvo Connect je novi interfejs za digitalne usluge. Posmatrajte ga kao digitalnu kućnu kancelariju za rentabilniju transportnu firmu.

Volvo Connect preko prenosnog računara

Sve što je bitno – na jednom prikazu

Vaši kamioni, aktivnosti, pa čak i uvidi – sve preko jednog digitalnog interfejsa. Povezujući različite aspekte vašeg poslovanja, Volvo Connect vam štedi vreme, rešava probleme i razjašnjava bitne stvari. Olakšava vam pripremanje, planiranje i stalno unapređivanje poslovanja. Tako podižete raspoloživost, efikasnost i produktivnost kamiona na novi nivo.

Preuzmite brošuru za Volvo Connect(PDF, 7.3 MB)
Volvo Connect – slika za resurse

Zaštita imovine

Držite stvari pod kontrolom i nesmetano radite – vaši kamioni su u dobrom stanju i spremni za rad.

Volvo Connect – slika za aktivnosti

Savršeno donošenje odluka

Preuzimajte informacije pomoću kojih će vam poslovanje uvek biti u prvom planu.

Volvo Connect – slika za uvide

Veće znanje za veći učinak

Detaljno analizirajte širu sliku da biste lakše, skladnije i produktivnije poslovali.

Lakše celokupno poslovanje

Koristite čitav niz usluga i funkcija pomoću naših modernih digitalnih alata. Evo šta je trenutno u ponudi. To je samo početak.

Volvo Connect – slojevitost

Jednostavno korišćenje

Volvo Connect je jasan i intuitivan alat koji olakšava navigaciju. Pregledajte najvažnije informacije i usluge čim se prijavite. Volvo Connect je alat kojem lako pristupate i koji lako koristite na raznim pametnim uređajima bez obzira na veličinu ekrana.

 

Slojevita funkcionalnost
Slojevito dodavanje podataka i funkcija olakšava donošenje odluka i povećava efikasnost.

Volvo Connect – prodajno mesto

Vaše prodajno mesto

Na prodajnom mestu, kojem se lako pristupa preko kontrolne table za Volvo Connect, prikazuju se digitalne usluge firme Volvo Trucks i izabranih partnera. Vremenom ćete moći da poručujete i aktivirate usluge iz sve većeg asortimana – baš odavde.

 

Razvojni portal
Razvojni portal će obezbeđivati kontinualno poboljšavanje Volvo Connect alata u budućnosti. On će prihvatati i omogućavati inovativne usluge koje razvijaju izabrani stručni partneri i drugi.

Volvo Connect – uređaji

Lak početak

Volvo Connect je alat koji ne košta ništa. Stvarna razlika je u tome kako ga popunjavate i koristite. Pretplaćujete se na usluge koje želite i koje unapređuju vaše poslovanje. Potražite dodatne informacije od Volvo zastupnika.

 

I za mešovite vozne parkove
Volvo Connect takođe omogućava integraciju podataka iz eksternih sistema i korišćenje podataka iz vozila – bez obzira na marku.

Volvo Connect – čovek pored kamiona

Zajednički razvoj

Unapredite poslovanje pomoću dinamičkog interfejsa koji se razvija sa vama. Danas vam Volvo Connect daje važne usluge koje vam pomažu da efikasnije radite i razvijate poslovanje. Međutim, to je samo početak. Čekaju vas nove digitalne usluge zbog kojih će vaša firma uvek biti na vrhu.

Mapa

Mi smo uz vas

Da biste shvatili šta je suština Volvo Connect usluge, najbolje je da je sami isprobate. Potražite dodatne informacije od zastupnika.

Pronađite zastupnika