Kamioni

Servisiranje vozila

U našim ovlašćenim radionicama vaši kamioni su u sigurnim rukama. Nama u firmi Volvo Trucks je prioritet da vaši kamioni uvek budu na putu i da mogu da rade. Ključ za ovo je planirano vreme za servisiranje i popravke: ono smanjuje zastoje, produžava servisne intervale i štedi vreme i novac. Zahvaljujući povezivanju i naprednoj telematici i dijagnostičkim alatkama firme Volvo Trucks, možemo da planiramo i pripremamo servisiranje u skladu sa stvarnim korišćenjem vozila. Osim toga, na osnovu praćenja u realnom vremenu možemo čak i da predvidimo neočekivane zastoje i da ih pretvorimo u planirane posete radionici. Tako ćete sigurnije voziti, efikasnije raditi i ispunjavati obećanja koja ste dali kupcima.

 

Zašto originalni Volvo servis?

  • Uvek originalni Volvo delovi sa
    dvogodišnjom garancijom za montirane delove
  • Preko 2.000 zastupnika i
    radionica u 130 zemalja
  • Ovlašćeni i obučeni tehničari
  • Pomoć na putu na 16 jezika
  • Kompletna usluga na jednom mestu
  • Prilagođeni servisni ugovori

Praćenje u realnom vremenu i usluge za radnu efikasnost

Saznajte kako firma Volvo Trucks koristi unapređeno povezivanje za praćenje kamiona u realnom vremenu i sprečavanje neplaniranih zastoja. U kombinaciji sa daljinskim preuzimanjem softvera i uslugama službe Volvo Action Service (VAS), ona nudi pametnija transportna rešenja za nesmetano korišćenje kamiona i postavlja standard za radnu efikasnost.

Relevantne vesti i priče

Obratite se svom zastupniku

Od pronalaženja odgovarajućeg dela do popravke ili servisiranja vašeg kamiona, lokalni zastupnik za Volvo Trucks je tu da vam pomogne.

Pozovite nas ili, još bolje, posetite.
 

Treba vam pomoć? Pozovite Volvo Action Service na 0800 XX XX XX.