Kamioni

SRBIJA

×
Originalni Volvo servis obavljen sa originalnim Volvo delovima

Originalni Volvo servis

Vešti tehničari. Superiorni delovi. Specijalni alati. Pomoću usluge „Originalni Volvo servis“, vaš kamion ostaje u vrhunskom stanju. I na putu.

Superiorno servisiranje

Niko ne servisira Volvo kamion kao mi. Kada to uradimo mi, znate da je dobro urađeno. Sve po pravilu. Bez iznenađenja. Naši tehničari su stručnjaci sa sertifikatima. Imaju čitav asortiman specijalnih alata i sve potrebne dijagnostičke sisteme i baze podataka. I uvek koriste samo originalne Volvo delove. A kada ih montiraju u ovlašćenom Volvo servisu, oni dolaze uz punu 2-godišnju garanciju za montirane delove. Kod firme Volvo i kamion i vi dobijate odgovarajući tretman.

Stručnjaci kompanije Volvo Trucks koriste samo originalne Volvo delove
Planirano preventivno održavanje je najbolji način za poboljšanu radnu efikasnost

Preventivno održavanje

Preventivno održavanje je najbolji način za izbegavanje neplaniranih zastoja. Kada servisiramo kamion, menjamo filtere i maziva i obavljamo čitav niz podešavanja i kontrola da bismo otklonili manje probleme pre nego što postanu veći, skuplji problemi.

Više o Volvo servisnim ugovorima

Konsultujemo se sa vama kada razvijamo plan servisiranja prema vašim potrebama

Vaš lični plan

Ne samo da verujemo u preventivno održavanje, već i verujemo da možemo da ga prilagodimo vašem kamionu ili poslovanju. Prijavite se za besplatan plan servisiranja. Kratak razgovor sa vama je sve što nam treba da bismo odredili savršen nivo održavanja vašeg kamiona i napravili plan servisiranja koji tačno zadovoljava vaše potrebe. Tako unapred znate kada je kamion u radionici i koliko to održavanje košta.

Originalna ponuda

Posetite zastupnika za Volvo Trucks da biste saznali više o usluzi „Originalni Volvo servis“ i o tome kako ona može da unapredi vaše poslovanje.