Kamioni

Servisiranje prikolice

Servisiranje prikolice je usluga koja vam omogućava da u isto vreme obavite postupke održavanja i kod prikolice i kod kamiona. To je i praktično i efikasno rešenje. Ova kompletna i proaktivna usluga takođe održava vozilo u odličnom stanju, smanjuje troškove i maksimalno produžava vreme vožnje.

Održavajte čitavo vozilo na samo jednom mestu

Vrlo kvalitetno održavanje

U našoj radionici koristimo originalne delove za vaše vozilo i o njemu se brinu tehničari koji su pravi stručnjaci i za Volvo kamione i za prikolice.

Bolja kontrola troškova

Vaši operativni troškovi su predvidljiviji. Plaćate fiksnu cenu po kilometru, a naše preventivno održavanje smanjuje opasnost od nepredviđenih popravki.

Praktično rešenje i manja administracija

Treba da posetite samo jednu radionicu, pozovete samo jednu kontakt osobu i platite samo jednu fakturu, zbog čega je održavanje znatno lakše i efikasnije.

Kraće vreme zadržavanja u radionici

Kada u jednoj radionici održavate i kamion i prikolicu, štedite dragoceno vreme. Što važi i za naš efikasan i savremen postupak servisiranja.

Minimalna opasnost od neprijatnih iznenađenja

Naše preventivno održavanje vam omogućava da reagujete na opasnosti pre nego što one uzrokuju probleme. Ono smanjuje opasnost od zastoja, popravki i neočekivanih troškova.

Obezbeđena preostala vrednost

Ako odaberete originalno servisiranje Volvo kamiona i prikolice, održavate vozilo u vrhunskom stanju i garantujete preostalu vrednost budućem vlasniku.

Originalni Volvo servis

Originalni Volvo servis

Prepustite održavanje kamiona najveštijim tehničarima koji rade u najmodernijoj radionici pomoću najpogodnijih alata i delova.

Saznajte više o servisiranju prikolice