Kamioni

Povećajte radnu efikasnost uz pomoć pneumatika 

Usluga za upravljanje pneumaticima

Usluga za upravljanje pneumaticima vam omogućava da maksimalno iskoristite pneumatike i vreme na putu. Napredna funkcija nadzora u realnom vremenu vam pomaže da predvidite i izbegnete udese koje mogu da uzrokuju pneumatici. Ovaj najsavremeniji postupak servisiranja održava kamion i pneumatike u odličnom stanju i znatno smanjuje vreme provedeno u radionici. Na kraju, ali ne i manje važno, ova usluga vam pokazuje kako da najekonomičnije koristite pneumatike.

Nadzor pneumatika u realnom vremenu

Ova tehnologija na bazi povezivanja vam omogućava da stalno kontrolišete pneumatike na kamionu i prikolici. Senzori u točkovima neprestano nadziru pritisak i temperaturu i šalju odgovarajuće podatke i vozaču i osoblju u kancelariji.

Kompletna usluga na jednom mestu

Naša kompletna usluga na jednom mestu vam omogućava da brzo prekontrolišete ispravnost celog kamiona i pneumatika. Osim što vam omogućava vrlo kvalitetno održavanje, skraćuje vam vreme provedeno u radionici i smanjuje broj potrebnih poseta.

Skeniranje protektora u trajanju od sedam sekundi

Ova jedinstvena tehnologija na bazi lasera obezbeđuje tačne podatke o dubini svih protektora za tili čas. Skeniranje četiri točka traje samo sedam sekundi, a izvanredna preciznost merenja iznosi jednu desetinu milimetra.

Pomoć oko pneumatika

Pomažemo vam da odaberete pneumatike za optimalnu ekonomičnost i minimalnu potrošnju goriva, uzimajući u obzir vaš kamion i poslovanje. Osim toga, pomažemo vam da štedite vreme i prostor tako što vam čuvamo pneumatike tokom leta i zime.

Štedite vreme, pneumatike i novac

Održavanje koje štedi vreme

Kada se kompletno održavanje obavlja na jednom mestu, smanjuje se broj poseta radionici i štedi dragoceno vreme. Što važi i za naš efikasan i savremen postupak servisiranja.

Kamion u vrhunskom stanju

Naše vrlo kvalitetno održavanje obezbeđuje performanse i vrednost vašeg kamiona. Povećava vašu radnu efikasnost i bolje štiti vaše poslovanje.

Manji troškovi pneumatika i goriva

Odgovarajući pneumatici i preventivno održavanje, uključujući pravilno centriranje točkova, maksimalno smanjuju potrošnju goriva i produžavaju radni vek protektora.

Praktično rešenje i manja administracija

Treba da posetite samo jednu radionicu, pozovete samo jednu kontakt osobu i platite samo jednu fakturu, zbog čega je održavanje znatno lakše i efikasnije.

Manja opasnost od neprijatnih iznenađenja

Naše preventivno održavanje vam omogućava da reagujete na opasnosti pre nego što one uzrokuju probleme. Ono smanjuje opasnost od zastoja, popravki i neočekivanih troškova.

Bolja kontrola troškova

Vaši operativni troškovi su predvidljiviji. Plaćate fiksnu cenu po kilometru, a naše preventivno održavanje smanjuje opasnost od nepredviđenih popravki.

Zlatni servisni ugovor za pneumatike

Zlatni servisni ugovor za pneumatike nudi sve: pouzdan nadzor pneumatika u realnom vremenu, efikasnu i kompletnu uslugu na jednom mestu i pogodnu pomoć oko pneumatika. Sve to po fiksnoj ceni po kilometru, što obezbeđuje pouzdanu kontrolu troškova i manju administraciju.

Originalni Volvo servis

Prepustite održavanje kamiona najveštijim tehničarima koji rade u najmodernijoj radionici pomoću najpogodnijih alata i delova.

Saznajte više o usluzi za upravljanje pneumaticima