Kamioni

Saznajte više o načinu na koji podržavamo ovaj segment u interaktivnoj brošuri za segmente

Obezbeđenje međunarodnih ruta za snabdevanje

Kontejnerski transport

Podizanje i isporuka kontejnera u lukama i drugim tačkama spajanja znači da ste spremni da postanete sledeća karika u globalnom lancu snabdevanja. I trebaće vam pravi alati da biste efikasno radili na svakom koraku. Predstavljamo vam rešenja koja olakšavaju manevrisanje, kabine sa odličnom vidljivošću i udobnošću – kao i pogonske grupe uz koje možete maksimalno da iskoristite gorivo do poslednje kapi. 

Volvo FM

Prostrane kabine u koje se lako ulazi

 

Glavne informacije o proizvodu

Izlazna snaga: 330–500 KS.

Bezbedne i udobne kabine u šest veličina. Optimizovan za laku šasiju i efikasan transport. Fleksibilna šasija za postavljanje nadgradnje.

 

Opcije goriva

Dizel, tečni prirodni gas, biodizel, HVO.

 

Glavne karakteristike

I-Shift. Volvo dinamičko upravljanje. Vidljivost. Fleksibilna šasija.

Volvo FH

Izuzetna udobnost

 

Glavne informacije o proizvodu

Izlazna snaga: 420–540 KS.

Prostorne i udobne kabine u pet veličina. Optimizovan za dugolinijski transport. Fleksibilna šasija za postavljanje nadgradnje.

 

Opcije goriva

Dizel, tečni prirodni gas, biodizel, HVO.

Glavne karakteristike

I-Shift. Volvo dinamičko upravljanje. Fleksibilna šasija.

Volvo Trucks funkcije za vaše poslovanje

Istražite rešenja napravljena da vam olakšaju život i dodatno poboljšaju poslovanje.

Vidljivost
Odlična vidljivost zahvaljujući velikim površinama prozora i dobro dizajniranim retrovizorima. Možete dodati do osam kamera – jedna od njih je kamera u uglu putnika, koja se nalazi u retrovizoru na suvozačevoj strani.

Dynafleet usluga za gorivo i životnu sredinu 
Usluge upravljanja voznim parkom olakšavaju praćenje učinka kamiona, kao i efikasnosti i bezbednosti vozača. Usluga vam pomaže da utvrdite gde možete da uštedite da biste povećali dobit i smanjili ekološki otisak.

I-Shift menjač sa dvostrukim kvačilom 
I-Shift menjač sa dvostrukim kvačilom nudi zaista lako i dinamičko ubrzavanje. Menja stepen prenosa u deliću sekunde.

Udobne kabine 
Sve naše kabine imaju visok nivo udobnosti, nizak nivo buke i nude mnogo prostora. Za vas i stvari koje su vam potrebne.

I-Park Cool
Pauza ili čekanje na terminalima postaje bolje kada je temperatura u kabini odgovarajuća. I-Park Cool je ugrađen i radi na električni pogon. I održava prijatnu temperaturu u kabini bez ostavljanja motora da radi na praznom hodu.

Volvo dinamičko upravljanje na vaš način
Da li tražite savršenu stabilnost i kontrolu pri svakoj brzini u kombinaciji sa manjim pritiskom na ramena? Pogledajte Volvo dinamičko upravljanje izbliza.

Pogon na gas
Naše kamione na gas pokreće tečni prirodni gas koji trenutno smanjuje emisiju CO2 bez smanjenja produktivnosti. Oni takođe nude potencijal za smanjenje troškova goriva.

Finansije i osiguranje
Fleksibilni paketi finansiranja i prilagođene polise osiguranja koje vam pružaju Volvo Finansijske usluge pomažu vam da pravilno investirate u svoj kamion i da ga zaštitite.

Volvo Zlatni ugovor
Najbolji način da osigurate radnu efikasnost je Volvo Zlatni ugovor, koji uključuje kompletno preventivno održavanje i popravku kamiona po fiksnoj mesečnoj naknadi. Kamion takođe daljinski komunicira sa radionicom kako bi vaše posete bile efikasnije. Kamion se održava u najboljoj mogućoj formi i imate potpunu kontrolu nad troškovima. Ako vam kilometraža varira, koristite Flexi-Zlatni ugovor koji nudi istu pokrivenost, ali se naknada prilagođava ritmu vašeg poslovanja.

Referentni klijent

Razvili smo svoju marku pomoću Volvo kamiona. Oni su pouzdani i važni za uspešno poslovanje.

Da li ste spremni za još posla?

Porazgovarajte sa lokalnim zastupnikom za Volvo Trucks da biste pronašli najbolje rešenje za kontejnerski transport.