Kamioni

UGOVOR O UPRAVLJANJU PODACIMA

Ovaj odeljak sadrži informacije i veze sa vašim ugovorom o upravljanju podacima („DMA“ ili „Ugovor“)

Ugovor o upravljanju podacima predstavlja ugovor za korišćenje podataka o vozilu i potrebno je da ga klijent unese kako bi povezane usluge bile obezbeđene.

Za klijente koji se prijavljuju preko Volvo Connect-a, uslovi korišćenja korisnika će biti povezani sa potpisivanjem DMA.

Ako vi kao klijent želite da otkažete DMA ili ako budete imali bilo kakva pitanja u vezi sa DMA, obratite se prodajnoj organizaciji bilo kog ovlašćenog Volvo prodavca.

Da li želite li da otkažete usluge i DMA ugovor?
 

Ako želite da otkažete usluge i ugovor o upravljanju podacima, popunite obrazac dole, potpišite ga i pošaljite skeniranu kopiju svom prodavcu.

Pre nego što to uradite, obratite se prodajnoj organizaciji bilo kog ovlašćenog Volvo prodavca.

Prodajete li vozilo – promena vlasništva
 

U slučaju da prenesete (prodate ili na drugi način promenite vlasnika) vaša vozila, potrebna nam je vaša podrška da bismo obavestili novog vlasnika da mora da potpiše ugovor o upravljanju podacima sa korporacijom Volvo Truck. Ako vam novi vlasnik nije potvrdio da je potpisao ovaj ugovor, popunite obrazac dole, potpišite ga i pošaljite skeniranu kopiju na adresu: connected.services@volvo.com

Imate li pitanja?

Lokalni zastupnik za Volvo Trucks ima odgovor na vaše pitanje. Svratite do njega, pozovite ga ili ga zamolite da dođe do vas.