Kamioni

Softverske nadogradnje

Povećajte snagu, efikasnost i performanse svog kamiona. Naše softverske nadogradnje vam omogućavaju da maksimalno iskoristite potencijal svog kamiona – od redukovane emisije i uštede goriva do bezbednije vožnje i boljeg povezivanja. 

Preuzimanje softvera daljinskim putem

Veće mogućnosti povezivanja olakšavaju daljinsko preuzimanje softvera, što smanjuje potrebu za odlaskom kamiona u radionicu. Novi softver se preuzima i čuva u kamionu dok vozač ne odvoji vreme za njegovu instalaciju. Izabrane stavke iz aplikacije Volvo Software Accessories takođe mogu da se preuzmu daljinski radi lake i praktične nadogradnje. 

Softverske nadogradnje

Nadogradite I-Shift
 

Lakša promena stepena prenosa. Manji troškovi održavanja. Veća ekonomičnost. Veća produktivnost. Tokom poslednjih godina Volvo I-Shift postavlja standarde za automatizovane menjače u ovoj delatnosti.

Osim toga, moguće je nadograditi softver za I-Shift tako da odgovara vašim transportnim zadacima. Pogledajte razne opcije osmišljene za još efikasnije poslovanje.

Pametna pogonska grupa sada je još pametnija
 

Kada smo pravili vaš kamion, optimizovali smo softver za I-Shift tako da odgovara određenoj transportnoj primeni. Da li su se vaši transportni zadaci promenili od tada? Ili ste pronašli polovni kamion sa specifikacijom koja savršeno odgovara vašim potrebama, sa izuzetkom softvera za I-Shift?

Bez brige. Možemo jednostavno da nadogradimo softver za vaš I-Shift u skladu sa vašim potrebama. Bićete produktivniji i ekonomični i manje ćete habati komponente pogonske grupe.

Kako do nadogradnje?
 

Da biste optimizovali I-Shift, treba samo da posetite Volvo zastupnika. On će nadograditi softver za vaš I-Shift tako da odgovara vašim transportnim zadacima. Softver je usklađen sa sertifikatom za emisiju izduvnih gasova motora i sa verzijom hardvera za I-Shift.
 

Neke prednosti nadogradnje:

  • Bolje performanse
  • Manja potrošnja goriva
  • Udobnija vožnja
  • Manje habanje komponenti pogonske grupe

Koji softver treba odabrati?

Koji softverski paket odgovara vašem transportnom zadatku? Evo pregleda raspoloživih paketa – imajte u vidu da su kod starijih verzija I-Shift menjača neki softverski paketi iskombinovani.

Napravljen da bude efikasan

Vozač se lakše kreće kroz gradske sredine kada ima I-Shift, naš inteligentan menjački sistem. Brz, neprimetan, tih i komforan I-Shift menjač optimizuje svaku promenu stepena prenosa, pa je potrošnja goriva ekonomičnija, a vozač produktivniji.

Javite se

Kontaktirajte lokalnog zastupnika za Volvo Trucks da biste istražili kompletne specifikacije i sve detalje ponude.