Kamioni

Čovek koji drži tablet stoji pored prozora i gleda u svoj vozni park kamiona

Upravljanje voznim parkom

 

Ostanite korak ispred sa našim prilagođenim povezanim uslugama. Pomoću vaših podataka o kamionu i voznom parku, pomoći će vam da smanjite dokumentaciju, poboljšate protok informacija i optimizujete celokupno poslovanje.
 

Mogućnosti su beskonačne. Lakše ćete upravljati voznim parkom i transportima. Uštedite gorivo. Pratite ispravnost vaših kamiona. I još mnogo toga. Uz to, sve to možete da uradite u okviru Volvo Connect-a, interfejsa za digitalne usluge. Na taj način povećavate efikasnost i profitabilnost svakodnevnog rada – a moći ćete i mirne glave da se fokusirate na ono što je zaista važno: briga o klijentima.

Zašto usluge vođenja voznog parka

  • Poboljšajte protok informacija
  • Maksimalno iskoristite radnu efikasnost
  • Ušteda goriva.
  • Uvećajte korisnu nosivost i kilometražu
  • Smanjite papirologiju
  • Ostanite konkurentni 

Volvo Connect

Bez obzira na to da li vozite sopstveni kamion ili upravljate voznim parkom, sada možete da povežete kritične aspekte poslovanja na potpuno nove načine. Na jednom mestu, sa jednom evidencijom i jednim prikazom. Volvo Connect je interfejs za digitalne usluge. Posmatrajte ga kao digitalnu kućnu kancelariju za rentabilniju transportnu firmu.

Istaknute usluge

Informacije o sredstvima

Proverite čitav vozni park u deliću sekunde i proverite status svakog sredstva za rad u realnom vremenu – jednim klikom. Funkcije obuhvataju zbirku svih sredstava kamiona i prikolica, kao i njihov status; informacije o pravnim pregledima (gde je primenjivo); praćenje pritiska gume, obaveštenja, upozorenja i notifikacija o različitim događajima; kao i mogućnost dodavanja funkcionalnosti kao što su preuzimanja podataka sa tahografa.

Volvo Connect aplikacija

Moć Volvo Connect-a na vašem dlanu. Pristupite moćnim alatkama za analitiku, informacijama o sredstvima i radnom vremenu vozača. Upravljajte većim brojem voznih parkova i šaljite trenutne poruke – sve je to iz jedne intuitivne kontrolne table lake za korišćenje.

Istorija radionice

Istorija radioničkih popravki je brz i lak način za praćenje završenih poseta radionici. Pretražite po datumu, ugovoru, zastupniku, fakturi ili garanciji da biste pronašli detalje o poslu koji je obavljen i razlogu posete.

Dnevnik

Smanjite papirologiju i pospešite tok posla. Dnevnik omogućava vozačima da digitalno prijave sve probleme u vezi sa kamionima, prikolicama i drugim sredstvima kako bi menadžer voznog parka mogao odmah da ih pregleda i postupi u skladu sa njima. Izveštaje je moguće prikazati prema hitnosti, a vozači mogu videti i vide da li je problem već evidentiran kako bi sprečili dvostruko prijavljivanje.

Komunikacija unutar voznog parka

Upotrebite ugrađenu funkcionalnost u usluzi Volvo Connect za razgovore između korisnika, uključujući i vozače, koristeći aplikaciju Volvo Connect. Možete čak i da priložite informacije o lokaciji, slike i datoteke u trenutne poruke.

Pristup podacima

Uz pristup podacima, možete da delite informacije iz Volvo kamiona sa drugim sistemima za upravljanje voznim parkom. To vam daje fleksibilnost da efikasno radite na upravljanju voznim parkom bez obzira na platformu.

JAVITE SE SVOM PRODAVCU

Od pronalaženja odgovarajućeg dela do popravke ili servisiranja vašeg kamiona, lokalni zastupnik za Volvo Trucks je tu da vam pomogne. Pozovite nas ili, još bolje, posetite.