Danas vam pristup podacima o kamionu i voznom parku omogućava da optimizujete poslovanje kao nikada pre. Vaše svakodnevno poslovanje će biti efikasnije i rentabilnije uz pomoć naših povezanih usluga. Tako ćete nesmetano moći da se fokusirate na ono što je stvarno važno – na brigu o svojim kupcima.

Nudimo vam namenska rešenja u skladu sa vašim potrebama – od upravljanja voznim parkom i transporta pomoću Dynafleet sistema i davanja ličnih saveta u cilju ekonomičnije potrošnje goriva pomoću usluge „Saveti za gorivo“ do lakog pristupa svim vašim digitalnim uslugama i podacima pomoću usluge „Volvo Connect“.

Ekonomična potrošnja goriva

Odaberite neku uslugu iz našeg asortimana da biste ekonomičnije trošili gorivo i više vodili računa o zaštiti životne sredine.

Radna efikasnost

Uz pomoć naših povezanih usluga vaši kamioni će uvek biti na putu i u radnom stanju.

Produktivnost

Možemo da vam pomognemo da maksimalno povećate korisnu nosivost i kilometražu voznog parka kako biste i dalje bili konkurentni i rentabilni.

Dynafleet

Dynafleet

Naš sistem za upravljanje voznim parkom vam omogućava da lako pratite svoj vozni park bez obzira na lokaciju.

Pročitajte više o Dynafleet sistemu
Saveti za gorivo

Saveti za gorivo

Ako vaša firma izabere uslugu „Saveti za gorivo“, lični instruktor će joj pomoći da smanji potrošnju goriva do 5%.

Pročitajte više o savetima za gorivo
Volvo Connect

Volvo Connect

Volvo Connect je novi interfejs za digitalne usluge. Posmatrajte ga kao digitalnu kućnu kancelariju za rentabilniju transportnu firmu.

Pročitajte više o usluzi Volvo Connect

Relevantne vesti i priče

Jedan prozor u digitalni svet

Digitalizacija ubrzano menja društvo, što važi i za transportnu delatnost. Karina Holm, rukovodilac odeljenja za usluge u firmi Volvo Trucks, objašnjava kako će Volvo Connect, jedan interfejs za informacije i usluge, kupcima olakšati život....

IT pristup

Veoma je bitno da u realnom vremenu znate gde su vaši kamioni geografski i šta tačno nose. To je ono što je Ben van Leuven iz firme Frigolanda postigao....

Obratite se svom zastupniku

Obratite se svom zastupniku

Od pronalaženja odgovarajućeg dela do popravke ili servisiranja vašeg kamiona, lokalni zastupnik za Volvo Trucks je tu da vam pomogne. Pozovite nas ili, još bolje, posetite.

Pronađite najbližeg zastupnika