Kamioni

Saznajte više o načinu na koji podržavamo ovaj segment u interaktivnoj brošuri za segmente

Povezujete oblasti i države

PREVOZ NA VELIKOJ RAZDALJINI

Duge linije vam nisu strane. Bez obzira na to koliko vas daleko zadaci odvedu, u poslu ste da održite svoja obećanja i da pomognete drugima da održe svoja. Znamo da sve mora da radi i da morate da iskoristite i poslednju kap goriva. Uz našu pomoć ćete se osećati kao da smanjujete razdaljinu.

Volvo Trucks funkcije za vaše poslovanje

Istražite rešenja napravljena da vam olakšaju život i dodatno poboljšaju poslovanje.

Uštedite gorivo uz I-Save
Uhvatite se ukoštac sa brdima i nagibima u većem stepenu prenosa – uštedu goriva bez gubitka brzine i pružanje udobnije vožnje.

Optimizacija uz I-See
I-See koristi podatke o topografiji za optimizovanje brzine i promene stepena prenosa na vašim linijama radi ekonomične potrošnje goriva.

Vozite bezbedno nizbrdo uz Zajedničku kočnicu 
Kamion i prikolica su potpuno natovareni niz nagib. Zajednička kočnica aktivira kočnice točkova na prikolici kako bi ispravile kombinaciju vozila i izbegla zanošenje.

Dynafleet usluga za gorivo i životnu sredinu 
Usluge upravljanja voznim parkom olakšavaju praćenje učinka kamiona, kao i efikasnosti i bezbednosti vozača. Usluga vam brzo i precizno pomaže da identifikujete potencijalnu uštedu.

Volvo dinamičko upravljanje na vaš način
Da li tražite savršenu stabilnost i kontrolu pri svakoj brzini u kombinaciji sa manjim pritiskom na ramena? Ili želite pomoć za izbegavanje proklizavanja i nenamerne promene trake? Pogledajte Volvo dinamičko upravljanje izbliza.

Sistem duplih baterija
Možete da nabavite sistem baterija koji obezbeđuje visok nivo udobnosti u kabini bez ugrožavanja startnosti sledećeg jutra.

Pogon na gas
Naše kamione na gas pokreće tečni prirodni gas koji trenutno smanjuje emisiju CO2 bez smanjenja produktivnosti. Oni takođe nude potencijal za smanjenje troškova goriva.

Globetrotter kabine – korak u komfor
Osmislili smo koncept Globetrotter kabine pre nekoliko decenija da bi život na putu bio udobniji i bezbedniji. Nudi vam unutrašnju visinu stajanja do 220 cm, udoban prostor za spavanje i mnogo pametnih pregrada za svu opremu koja vam je potrebna za život na putu.

I-Shift menjač sa dvostrukim kvačilom
I-Shift menjač sa dvostrukim kvačilom nudi postojan prenos snage koji menja vaš način vožnje – i povećava produktivnost. 

Referentni klijent

Pošto se mnogo krećemo po planinskim rutama, trebaju nam vozila sa dobrim performansama, a malom potrošnjom goriva

Spreman da prelazi više

Porazgovarajte sa lokalnim zastupnikom za Volvo Trucks da biste pronašli najbolje rešenje za dugolinijski transport.