Kamioni

Saznajte više o načinu na koji podržavamo ovaj segment u interaktivnoj brošuri za segmente

Teški uslovi zahtevaju izdržljivu opremu

Transport rude i kamena

Strmi nagibi, padovi, oštre krivine i uski prostori sa kamionom natovarenim do maksimuma – sve to zahteva maksimalnu koncentraciju i kontrolu sa vaše strane. Mi smo tu da vam pružimo podršku kako biste neometano obavljali proizvodnju čak i u izazovnim uslovima.

Volvo Trucks funkcije za vaše poslovanje

Istražite rešenja napravljena da vam olakšaju život i dodatno poboljšaju poslovanje.

Obrtno postolje od 38 tona
Tražite dugotrajno rešenje za maksimalno poboljšanje produktivnosti povećanjem nosivosti?

Robustan prednji kraj
Dizajniran za teške uslove rada na izazovnom terenu.

I-Shift menjač sa sporohodnim stepenima prenosa
Ostvarite odličnu startnost čak i potpuno natovareni – i obezbedite potpunu kontrolu nad snagom pri vrlo malim brzinama.

Petoosovinski kamioni iz fabrike
Vaš Volvo kamion pravimo u našoj fabrici sa najviše pet osovina u konfiguraciji 10×4 ili 10x6 kako biste mogli da prevozite masivan teret čak i bez prikolice.

Odlična vuča onda kada vam je potrebna
Preuzmite kontrolu nad vučom i produktivnošću. Blokade diferencijala se lako kontrolišu pomoću jednostavnog interfejsa. A ako naš kamion ima prednju pogonsku osovinu, ona se automatski aktivira kada vam je potrebna. I deaktivira se kada nije potrebna.

Volvo dinamičko upravljanje na vaš način
Da li tražite odlično manevrisanje u kombinaciji sa manjim naporom za ramena? Pogledajte Volvo dinamičko upravljanje izbliza.

Kabine za podzemno rudarstvo
Naše niske dnevne kabine i kabine za spavanje se savršeno uklapaju sa podzemljem gde je visina ograničena. Možete da nabavite i kabine sa štitnikom od padajućih objekata. I čeličnim krovnim poklopcem umesto staklenog krova.

Volvo planiranje servisiranja
Kvarovi i hitne popravke smanjuju vašu radnu efikasnost i prihod. Proaktivno servisiranje i preventivno održavanje ih štite. Znači, isplati se planirati. Dobra vest je što mi to radimo za vas. Volvo plan servisiranja je specijalno napravljen za vaš kamion i vaše poslovanje. Optimizovana je radna efikasnost i to besplatno.

Referentni klijent

Nikad ne znamo šta nas čeka dalje. Zemlja se pomera i stvari koje izgledaju na jedan način u nekom trenutku mogu se brzo promeniti već u sledećem

Osvajate nove prostore?

Porazgovarajte sa lokalnim zastupnikom za Volvo Trucks da biste pronašli najbolje rešenje za transport rude i kamena.