Kamioni

Saznajte više o načinu na koji podržavamo ovaj segment u interaktivnoj brošuri za segmente

Najsnažnija karika u urbanim lancima snabdevanja

REGIONALNI PREVOZ

Kada povezujete regionalne logističke čvorove, ulog je veliki. Vreme isporuke, vaš ugled i ugled vaših klijenata, ugovori i budući zadaci. Mi vam pružamo alatke koje vam pomažu da ispunite specijalne zahteve i održite obećanja. Alatke uz koje možete da budete efikasni, precizni i predvidivi u pogledu vremena isporuke i troškova.

Volvo Trucks funkcije za vaše poslovanje

Istražite rešenja napravljena da vam olakšaju život i dodatno poboljšaju poslovanje.

Vidljivost
Odlična vidljivost zahvaljujući velikim površinama prozora i dobro dizajniranim retrovizorima. Možete dodati do osam kamera – jedna od njih je kamera u uglu putnika, koja se nalazi u retrovizoru na suvozačevoj strani.


Volvo dinamičko upravljanje na vaš način
Da li tražite savršenu stabilnost i kontrolu pri svakoj brzini u kombinaciji sa manjim pritiskom na ramena? Pogledajte Volvo dinamičko upravljanje izbliza.

Upravljanje vašim podacima
Volvo Connect je veb-interfejs za vaše digitalne usluge, vaš digitalni dom za profitabilniju prevoznu delatnost. Omogućava vam da podignete raspoloživost, efikasnost i produktivnost kamiona na novi nivo.

I-Shift menjač sa dvostrukim kvačilom
I-Shift menjač sa dvostrukim kvačilom nudi zaista lako i dinamičko ubrzavanje. Menja stepen prenosa u deliću sekunde. 

Optimizacija uz I-See
I-See koristi podatke o topografiji za optimizovanje brzine i promene stepena prenosa na vašim linijama radi ekonomične potrošnje goriva. 

Kamioni na gas
Naše kamione na gas pokreće tečni prirodni gas koji momentalno smanjuje emisiju CO2 dok održava učinak i produktivnost. Oni takođe nude potencijal za veliko smanjenje troškova goriva.

Udobne kabine
Sve naše kabine imaju visok nivo udobnosti, nizak nivo buke i nude mnogo prostora. Za vas i stvari koje su vam potrebne.

Volvo Zlatni ugovor
Najbolji način da osigurate radnu efikasnost je Volvo Zlatni ugovor, koji uključuje kompletno preventivno održavanje i popravku kamiona po fiksnoj mesečnoj naknadi. Kamion takođe daljinski komunicira sa radionicom kako bi vaše posete bile efikasnije. Kamion se održava u najboljoj mogućoj formi i imate potpunu kontrolu nad troškovima. Ako vam kilometraža varira, koristite Flexi-Zlatni ugovor koji nudi istu pokrivenost, ali se naknada prilagođava ritmu vašeg poslovanja.

Kamion vas čeka

Porazgovarajte sa lokalnim zastupnikom za Volvo Trucks da biste pronašli najbolje rešenje za regionalni transport.