Volvo Trucks Driver Challenge 2018

Dobro došli na Volvo Trucks Driver Challenge 2018 – naše najzahtevnije takmičenje u vožnji do sada. Ovde je najbitniji vozač. Kao i njegova uloga u pogledu bezbednosti, ekonomične potrošnje goriva i produktivnosti. Da, za potpun uspeh najbitniji je vozač. 

Prijavite se za takmičenje!

Da li ste spremni da iskoristite priliku koja vam se nudi jednom u životu? Da li želite da predstavljate svoju zemlju i da se takmičite kako biste postali svetski šampion na takmičenju Volvo Trucks Driver Challenge 2018? Potrudite se da u tome uspete. Potražite dodatne informacije od najbližeg zastupnika.

 

Žena za volanom – Driver Challenge

Jedinstveno takmičenje

Na takmičenju Volvo Trucks Driver Challenge ističu se oni vozači koji bezbednu, ekonomičnu i produktivnu vožnju demonstriraju na kreativan način. Ove godine očekujemo više od 12.000 vozača sa 44 tržišta širom sveta. Svake druge godine na njemu se takmiče najbolji svetski vozači kamiona koji se pažljivo biraju putem lokalnih takmičenja ili nominacija. Pobednik svakog tržišta se kvalifikuje za takmičenje na uzbudljivom svetskom finalu u Švedskoj. 

Dobro došli na Volvo Trucks Challenge 2018. Ko će biti sledeći svetski šampion?

Vozač maše bezbednoj deci – Driver Challenge

Bezbednost

Da li ste znali da nezaštićeni učesnici u saobraćaju, kao što su deca i biciklisti, čine oko 35% učesnika u saobraćaju sa teškim ili smrtonosnim povredama u udesima u kojima su učestvovali kamioni? Vozač ima važnu ulogu. Životi su u opasnosti. Bezbednost je uvek bila prioritet firme Volvo Trucks. Dobar primer za to je naš program za razvoj vozača koji uključuje obuku za bezbedniju vožnju. Na kraju krajeva, veća je verovatnoća da vozač spreči udes ako je vešt i oprezan.

Pročitajte više o bezbednosti
Kamion, paraglajder i ekonomična potrošnja goriva – Driver Challenge

Ekonomična potrošnja goriva

Da li ste znali da vozač može da utiče na potrošnju goriva do 30%? Vozač snosi veliku odgovornost. Ne samo u pogledu veće dobiti, već i u pogledu manje emisije izduvnih gasova. I uvek nešto može da se poboljša. Mi u firmi Volvo Trucks se trudimo da pomognemo vozaču na sve moguće načine. I-Shift, usluge kao što je Dynafleet i naš program za obuku vozača pomažu vozačima da znatno unaprede svoje veštine.

Pročitajte više o ekonomičnoj potrošnji goriva
Produktivnost kamiona na nagibu – Driver Challenge

Produktivnost

Čak i malo povećanje produktivnosti značajno utiče na dobit. Vozač igra važnu ulogu. Studije pokazuju da je veća verovatnoća da će vozač bezbedno i efikasnije obaviti svaki zadatak ako je osposobljen, kao i da će se bolje brinuti o kamionu. Da bismo pomogli vozaču, razvili smo tehničke inovacije kao što je Volvo dinamičko upravljanje i naš program za razvoj vozača.

Pročitajte više o produktivnosti
Kamionska trka – Driver Challenge

Svetsko finale

Svetsko finale takmičenja Volvo Trucks Driver Challenge održava se u Geteborgu, u Švedskoj, u sedištu firme Volvo Trucks, 13–14. septembra 2018. godine. Tamo se najbolji vozači iz celog sveta sastaju da bi demonstrirali svoje vrhunske veštine – na takmičenju za titulu svetskog šampiona. Ovaj uzbudljiv dvodnevni događaj, na kojem se demonstriraju veštine i preciznost i nude zabavni sadržaji, održava se u objektu Volvo Trucks Experience Center. Učesnike očekuje mnogo inspirativnih aktivnosti i seminara, kao i vrhunac takmičenja – zvanična ceremonija dodele nagrada na kojoj će biti proglašeni pobednici takmičenja Volvo Trucks Driver Challenge 2018, nakon čega će biti organizovana velika svečana zabava.

Prijavite se za takmičenje

Prijavite se za takmičenje

Javite se zastupniku da biste se registrovali