Kamioni

Pripremljen za proizvodnju karoserije

Kiper, cisterna, dizalica, mašinski transporter ili vatrogasni kamion? Ovaj kamion ima fleksibilnu Volvo šasiju i dugu listu opcija za specificiranje, pa se lako prilagođava vašim zahtevima. Proizvođač karoserije dobija trenutni pristup Volvo onlajn portalu sa uputstvima za proizvođače karoserija da bi se ubrzao proces i poboljšao kvalitet.

Funkcije za proizvodnju karoserije

Sve Volvo Trucks šasije su dobro pripremljene za proizvodnju karoserije za najrazličitije primene. Razlog tome je što želimo da obezbedimo visok kvalitet čitavog kamiona i ubrzamo postupak proizvodnje karoserije. Pogledajte nekoliko primera rešenja u nastavku.

Opcije za specificiranje

Mnogo mogućih kombinacija olakšava prilagođavanje kamiona. Zato nudimo širok asortiman opcija za konfiguracije osovina, visina šasije i osovinskih razmaka.

Volvo uputstva za proizvođače karoserija

Budući da su dostupna non-stop i na 12 jezika, Volvo uputstva za proizvođače karoserija predstavljaju važan resurs na osnovu kojeg proizvođači karoserija mogu da počnu da pripremaju i optimizuju svoj rad dok sastavljamo vaš kamion. Uputstva za postavljanje nadgradnje sadrže crteže šasija, dijagrame žica, listove sa podacima i informacije o dodatnoj opremi.

Modul za proizvođače karoserija

Ova funkcija olakšava proizvođaču karoserije priključivanje na električni sistem kamiona radi podešavanja funkcija. Fleksibilni prekidači na tabli za instrumente i Work Remote olakšavaju pristup modulu za proizvođača karoserije.

Prav okvir

Volvo iza kabine ima okvir koji je potpuno prav i paralelan, što znatno olakšava posao proizvođaču karoserije.

Visine i unutrašnje obloge okvira

U zavisnosti od zahteva nadgradnje, možete da odaberete okvir dimenzija između 266 mm ili 300 mm. Zahtevne primene podrazumevaju veliko naprezanje okvira. Zato vam nudimo širok asortiman unutrašnjih obloga kako bismo vam pružili potrebno ojačanje.

Namenski niz otvora

Okvir se isporučuje sa gornjim nizom otvora koji je namenjen za nadgradnju. Pošto ne koristimo zakivke, proizvođač karoserije može lako da pričvrsti opremu.

Pripremljen za dizalicu

Niska šasija i velika osovinska opterećenja su ono što žele svi isporučioci dizalica. Naše šasije nude i jedno i drugo. Osim toga, možemo da napravimo slobodan prostor na okviru pored kabine i da isporučimo kamion sa fabrički montiranim pločama za dizalicu.

Prenosnici snage

Za pogon svih tipova opreme za karoseriju postoji veliki asortiman prenosnika snage koji ne zavise ili zavise od kvačila. Za električne kamione su dostupni električni prenosnici snage kapaciteta 600 V jednosmerne struje ili 400 V naizmenične struje.

Idealno rešenje za prenosno telo

U kombinaciji sa izuzetno niskom šasijom, novo zadnje vazdušno vešanje sa hodom od 295 mm idealno je rešenje za transport privremenih karoserija.

Zadnji prepust i krajevi

Zadnji okvir je sada fabrički dostupan sa krajevima od po 50 mm. Na raspolaganju vam je fabrički pripremljena šasija sa jednim od četiri različita kraja zadnjeg okvira: gornji (za kipere, kamione sa podižućom platformom sa kukom i kamione za prevoz otpada), donji (za tandem prikolice), savijen (za tegljače) ili prav (za kamione).

Zadnja zaštita od podletanja

Zadnja zaštita od podletanja može da bude postavljena u nekoliko položaja, što još više povećava broj opcija za zadnji kraj.

Pričvrsne grede

Šasija može da bude fabrički pripremljena tako da na okviru budu montirane pričvrsne grede za karoseriju, što je sada moguće ne samo u oblasti oko osovinskog razmaka, već i na zadnjem prepustu.

Imate li pitanja?

Lokalni Volvo Trucks prodavac ima odgovor na vaše pitanje. Svratite do njega, pozovite ga ili ga zamolite da dođe do vas.

Jeste li spremni za novo telo?

Prilagođavanje počinje kod zastupnika