Kamioni

Samo dodajte nadgradnju

PRIPREMLJEN ZA POSTAVLJANJE NADGRADNJE

Kiper ili cisterna? Kamion sa dizalicom ili kamion za prevoz automobila? Možda kamion sa sandučastom nadgradnjom ili vatrogasni kamion? Nije bitno za šta vam treba – Volvo šasija je spremna na sve. Ovaj kamion ima fleksibilnu šasiju i dugu listu opcija za specificiranje, pa se lako prilagođava svim vašim zahtevima.

Čim poručite Volvo kamion, isporučilac nadgradnje može da pristupi portalu sa Volvo uputstvima za isporučioce nadgradnji (VBI). Precizni 3D crteži mu omogućavaju da počne sa radom dok mi sklapamo kamion koji mu isporučujemo idealno fabrički pripremljen, pa on ne mora da ga prepravlja. Tako brže i ekonomičnije dobijate gotov kamion.

Karakteristike za postavljanje nadgradnje

Volvo uputstva za isporučioce nadgradnji (VBI)
Pristupačan non-stop i dostupan na 12 jezika, VBI je osnovni resurs za isporučioce nadgradnje i radionice. Uputstva za postavljanje nadgradnje sadrže crteže šasija, dijagrame električnih instalacija, tabele podataka i informacije o dodatnoj opremi.

Izvodi snage
Za pogon svih tipova opreme za nadgradnju postoji veliki asortiman izvoda snage koji ne zavise ili zavise od kvačila.

Prav okvir
Volvo ima okvir koji je potpuno prav i paralelan iza kabine, što znatno olakšava posao isporučiocu nadgradnje.

Oblast za isporučioce nadgradnji
Naši inženjeri nikada ne stavljaju ništa iznad okvira. Ta oblast pripada samo isporučiocima nadgradnji, što je čini vrlo fleksibilnom.

Namenski niz otvora
Okvir se isporučuje sa gornjim nizom otvora koji je namenjen za nadgradnju. Pošto ne koristimo nikakve zakivke, isporučilac nadgradnje može lako da pričvrsti opremu.

Tačan zadnji prepust
Zadnji okvir sada može da bude fabrički isečen tačno onako kako vam treba – u koracima od 50 mm – kako bi savršeno odgovarao nadgradnji.

Opcije za specificiranje

Mnogo mogućih kombinacija olakšava prilagođavanje kamiona. Zato nudimo širok asortiman opcija za konfiguracije osovine, visina šasije i osovinskih razmaka.

 

 

Četiri različita zadnja kraja
Fabrički pripremljena šasija može da ima jedan od četiri različita zadnja kraja okvira: gornji (za kipere, kamione sa podižućom platformom sa kukom i kamione za prevoz otpada), donji (za tandem prikolice), savijen (za tegljače) ili prav (za kamione).

Zadnja zaštita od podletanja
Zadnja zaštita od podletanja može da bude postavljena u nekoliko položaja, što još više povećava broj opcija za zadnji kraj.

Dve visine okvira
U zavisnosti od zahteva nadgradnje, odaberite okvir od 266 mm ili 300 mm.

Modul za isporučioca nadgradnje
Olakšava isporučiocu nadgradnje priključivanje na kamionski električni sistem radi podešavanja funkcija. Fleksibilni prekidači na instrument tabli i Work Remote olakšavaju pristup modulu za isporučioca nadgradnje.

Idealno rešenje za izmenljive nadgradnje
Novo zadnje vazdušno oslanjanje sa hodom od 295 mm i vrlo niska šasija savršeno su rešenje za transport privremenih nadgradnji.

Pričvrsni nosači
Šasija može da bude fabrički pripremljen tako da na okviru budu montirani pričvrsni nosači za nadgradnju – sada je to moguće ne samo u oblasti oko osovinskog razmaka, već i na zadnjem prepustu.

Pripremljen za dizalicu
Niska šasija i velika osovinska opterećenja su ono što žele svi isporučioci dizalica. Naše šasije nude i jedno i drugo. Osim toga, možemo da napravimo slobodan prostor na okviru pored kabine i da isporučimo kamion sa fabrički montiranim pločama za dizalicu.

Dodatna ojačanja
Okvir se mnogo opterećuje pri nekim teškim vrstama primene. Zato vam nudimo širok asortiman mogućnosti unutrašnjih obloga da bismo vam pružili svo ojačanje koje vam je potrebno.

Dostupno za ove kamione

Jeste li spremni za novo telo?

Prilagođavanje počinje kod zastupnika