Kamioni

SRBIJA

×
Volvo zamenske kočione čeljusti

Vaš svet može da se promeni u 10 cm

Volvo zamenske kočione čeljusti

Volvo zamenske kočione čeljusti čuvaju vašu bezbednost i pružaju vam performanse i pouzdanost koje očekujete od Volvo kamiona. Tolerancije su savršeno usklađene, do poslednjeg milimetra, i odgovaraju svim vozila napravljenim od 2006. do danas.

Delove repariramo tako da nikada ne morate da pristanete na kompromis. Zato se uz naše Volvo zamenske kočione čeljusti dobija međunarodna garancija od 2 godine.

 

Kompletna jedinica zamenskih kočionih čeljusti

Kompletna jedinica zamenskih kočionih čeljusti

Sada možete da kupite potpuno reparirane Volvo zamenske kočione čeljusti za kamiona proizvedene od 2006. do danas. Izborom zamenskih kočionih čeljusti održavate integritet kočionog sistema i svodite troškove budućeg održavanja i popravki na minimum. Štaviše, sve radi potpuno isto kao kada je kamion prvi put napustio fabriku.

 

Dvogodišnja garancija za montirane delove

Kada izaberete potpuno repariranu jedinicu zamenskih kočionih čeljusti kod Volvo zamenskih delova koje ugrađuje jedan od četiri visokokvalifikovana tehničara iz naše radionice, nudimo vam istu garanciju kao da je u pitanju nov deo. Uz pristup globalnoj mreži servisiranja, to takođe znači da vaša garancija važi gde god da se nalazite na svetu i da ste pokriveni i u inostranstvu.

Dvogodišnja garancija za montirane delove
Maksimalna radna efikasnost

Maksimalna radna efikasnost

Zašto da gubite vreme na popravku kočionih čeljusti, kada možete lako da zamenite celu jedinicu? Volvo zamenski delovi se repariraju tako da dostižu ili premašuju prvobitni nivo performansi, pouzdanosti i kvaliteta. Proces je vrlo jednostavan. Vraćate pohabani deo i zauzvrat kupujete kompletan Volvo zamenski deo. Pohaban deo se ispituje i potom, ako dobije odobrenje, reparira. Taj deo zatim odlažemo u skladište na globalnoj mreži dok ne zatreba drugom korisniku.

Konkurentne cene

Konkurentne cene

Reparirani delovi imaju konkurentne cene zato što brinemo o ukupnom trošku vlasništva. Želimo da znate da možete profitabilno da održavate svoj Volvo kamion bez ugrožavanja kvaliteta, performansi ili pouzdanosti. Reparirani delovi pomažu da vaš Volvo ostane Volvo.

Bezbednost i performanse Volvo kamiona

Kada je u pitanju izbegavanje nezgode, bezbednost se meri u centimetrima. Zato Volvo Trucks tehnologija kočenja pruža izuzetno visok nivo bezbednosti. To je integralni deo brenda Volvo Trucks. Veća stabilnost, kraći put kočenja i bolje prianjanje mogu da se postignu samo ako kočioni sistem funkcioniše besprekorno. Reparirani delovi omogućavaju da sistem ostane u tom stanju, a kada je potrebno, obnavljamo deo pomoću najnovije tehnologije – kako bismo i dalje pružali nivo bezbednosti i performansi koje očekujete od kompanije Volvo Trucks.

Volvo bezbednost i performanse
Zaštita životne sredine

Zaštita životne sredine

Zamena istrošenih delova omogućava kompaniji Volvo da isporučuje povoljne zamenske delove visokog kvaliteta, uz čak 85% manju upotrebu sirovih materijala, čime ostvaruje zajedničku ekološku korist. A sve to u skladu sa Volvo glavnim vrednostima kvaliteta, bezbednosti i zaštiti životne sredine.

Nikada ne pravimo kompromise oko bezbednosti

Obratite se lokalnom zastupniku da biste dobili cenu za originalne zamenske kočione čeljusti.