Kamioni

Održavajte svoje Volvo vozilo pomoću remontovanih delova

Volvo Reman

Obezbedite sigurnost koju pružaju originalni Volvo delovi, ali po smanjenoj ceni i uz manji uticaj na životnu sredinu.

Pouzdanost. Izdržljivo. Povoljno.

To može biti Volvo samo ako ispunjava visoke standarde kvaliteta koje očekujete od nas. U svim detaljima. Od Volvo Reman-a ne očekujte ništa manje. To su originalni Volvo delovi – reparirani do prvobitnog stanja i cenovno konkurentni. Zapravo, standardi kvaliteta za remontovani deo su potpuno isti kao za potpuno novi deo. Ti delovi su pokriveni istom garancijom.

Karakteristike i prednosti

  • Isplativiji od novih delova
  • Uvek u skladu sa najnovijim tehničkim specifikacijama
  • Isti uslovi garancije kao za originalne Volvo delove
  • Manje vremena provedenog u radionici u poređenju sa popravkom
  • Visok kvalitet i performanse isti kao kod novog dela
  • Manji ekološki uticaj

Gledajte kako vraćeni glavni delovi postaju Volvo Reman delovi

Pogledajte kako se vraćenim glavnim delovima udiše novi život u procesu remontovanja i kako postaju Volvo Reman delovi. 

Pravi izbor za životnu sredinu

U odnosu na proizvodnju novih delova, za remontovanje istrošenih delova utroši se do 85% manje materijala i do 80% manje energije. To znači da ste odlučivanjem za Volvo Reman odabrali ne samo pravu stvar za svoj kamion, već i pravu stvar za životnu sredinu.

Neophodni delovi

Naš asortiman Volvo Reman delova je jedan od najvećih na tržištu. Naći ćete sve – od brizgaljki, kontrolnih jedinica i kompleta kvačila do motora, menjača, turbopunjača i filtera za čvrste čestice u dizel gorivu (DPF) – po povoljnoj ceni i sa pouzdanim standardom.

Proveren. I ponovo testirane.

Osiguranje kvaliteta počinje onog trenutka kad nam bude vraćen istrošen deo. Najpre rastavljamo, čistimo i detaljno proveravamo sve komponente. Ležajevi, zaptivke, četkice i slično zamenjuju se potpuno novim originalnim Volvo delovima. Komponente se mašinski obrađuju tako da ispune tehničke zahteve i prilagođavaju se najnovijim specifikacijama. Zatim ponovo ispitujemo sve Volvo Reman delove pre nego što napuste fabriku. Na kraju, tehničari firme Volvo postavljaju delove u Volvo radionicama.

Obratite se svom zastupniku

Od pronalaženja odgovarajućeg dela do popravke ili servisiranja vašeg kamiona, lokalni zastupnik za Volvo Trucks je tu da vam pomogne. Pozovite nas ili, još bolje, posetite.