Kamioni

Rad izvan kabine

Rad oko kamiona Volvo FL

Da li provodite veliki deo radnog dana izvan kabine? Kada prikupljate otpad, preuzimate robu i vršite isporuku ili bilo koju operaciju koja zahteva više od vožnje kamiona – želite kamion koji nudi bezbedno i efikasno radno okruženje kada radite izvan kabine. Pogledajte neka od rešenja za Volvo FL koja doprinose tome.

Lak pristup kabini

Bez obzira na verziju kabine, Volvo FL je zaista lak za ulazak i izlazak kada radite oko kamiona. Što više ulazite i izlazite tokom smene, više ćete ovo ceniti.

Visina ulaza

Verzije od 10 i 12 tona nude pogodnu veličinu točkova od 17,5 inča za praktičan ulazak. A teže verzije dolaze sa izborom veličine od 19,5 ili 22,5 inča.

Pogon opreme

Da li vaš Volvo FL koristi električnu energiju ili dizel gorivo? Bez obzira na to, možete da birate između izvoda snage kako biste preneli snagu na pumpe, kiper, presu, utovarnu platformu ili bilo koji drugi alat koji vam je potreban za obavljanje posla.

Na vašem nivou

Izaberite vazdušno vešanje ako je potrebno da se prilagodite različitim visinama. Nivelacija vazdušnog oslanjanja se reguliše pomoću elektronskog kontrolnog sistema (ECS) preko prekidača na instrument tabli ili daljinskom upravljaču. Rukovanje teretom postaje lakše i brže.

Prilagođeno za posebne primene

Šasija se može specijalno prilagoditi za specijalne primene kao što su kamioni za sakupljanje otpada i kamioni sa dizalicama. Rezervoari za gorivo i rezervoari za AdBlue premeštaju se kako bi se šasija prilagodila određenoj primeni.

Opcije pogonskih grupa

Kvalitet vazduha i nivo buke su ključne komponente radnog okruženja oko kamiona. Volvo FL dolazi sa pogonskim sklopovima koji rade ili na tihu električnu energiju sa nultom emisijom izduvnih gasova ili na dizel motor sa sertifikatom Euro 6.


Volvo FL pogonska grupa

Savršeno odgovara ovim segmentima transporta

Imate li pitanja?

Lokalni zastupnik za Volvo Trucks ima odgovor na vaše pitanje. Svratite do njega, pozovite ga ili ga zamolite da dođe do vas.