Kamioni

Dobro došli na posao

Unutrašnjost kabine kamiona Volvo FE

Kabina kamiona Volvo FE pruža odlično radno okruženje za zauzete gradske profesionalne vozače. Bez obzira na vaš izbor kabine, pogodan ulazni stepenik olakšava ulazak. Kada uđete, prostrana unutrašnjost sa dobro projektovanim karakteristikama čini ovu kabinu odličnim mestom za rad.

Vidljivost u svim pravcima

Nizak položaj za vožnju, veliko vetrobransko staklo i dodatni prozori na vratima omogućavaju vam veoma blizak kontakt sa okolinom oko vozila. Uz odličan pogled izbliza i vidljivost sa svih strana, Volvo FE je bezbedan stanovnik grada.

Dodatni prozori i vidljivost

Naručite svoj Volvo FE sa pomoćnim prozorima u donjem delu vrata i iza vrata. Oni dodatno usavršavaju vaš pogled na područje blizu kamiona.

Prednosti kabine sa niskim ulazom

Kabina sa niskim ulazom kamiona Volvo FE je dizajnirana za lakši pri čestom kretanju i zaustavljanju, kao što je sakupljanje otpada, distributivni transport i građevinski poslovi. Udoban nizak ulaz i otvaranje vrata pod 90 stepeni, niže do 440 mm, omogućavaju vam da lako ulazite i izlazite. Rezultati su manje naprezanje i umor, kao i poboljšana produktivnost.

Dva ili četiri sedišta?

Kabina sa niskim ulazom dolazi u dve verzije. Verzija sa prolazom pruža ravan pod kroz kabinu i kapacitet do četiri sedišta. Ako je dovoljan jedan putnik, postoji verzija sa suvozačkim sedištem sa vazdušnim vešanjem i tunelom za motor. Ovo je odličan izbor za gradske isporuke i građevinski transport.

Suvozačeva vrata na rasklapanje

Kabina sa niskim ulazom je dostupna u verziji sa običnim vratima ili vratima na rasklapanje sa suvozačeve strane. Vrata na rasklapanje nude širok otvor i nizak ulaz, tako da je pristup bezbedniji i praktičniji u okruženjima sa intenzivnim saobraćajem.

Ergonomsko razmišljanje

Instrumenti, menjač, komande i prostor za odlaganje stvari. U kamionu Volvo FE, sve što vam je potrebno da radite svoj posao je upravo tamo gde očekujete da bude. Znači da se manje pomerate. Manje se istežete i naprežete. Tako da su vam ruke više vremena na volanu i možete da pratite šta se dešava oko kamiona.

Savršeno sedenje

Savršeno ćete sedeti u ergonomskim sedištima kamiona Volvo FE sa ugrađenim naslonom za glavu i sigurnosnim pojasom. Materijal presvlaka je izuzetno otporan na prljavštinu. I vozačevo i suvozačevo sedište možete da prilagodite različitim potrebama.

Imate li pitanja?

Lokalni zastupnik za Volvo Trucks ima odgovor na vaše pitanje. Svratite do njega, pozovite ga ili ga zamolite da dođe do vas.