Kamioni

SRBIJA

×
Kabina za Volvo FE: vrhunski udobna unutrašnjost u svakom pogledu

Uživajte u vožnji

Unutrašnjost kabine za Volvo FE

Vozač efikasnije vozi ako se oseća udobno. Zato smo u Volvo FE kamionu kreirali najoptimalnije radne uslove do sada. Lak ulazak uz praktičan ulazni stepenik. Kada uđete, prostrana unutrašnjost sa dobro projektovanim karakteristikama nudi vam opušten prostor u kome je pravo zadovoljstvo raditi. Pogledajte detaljnije

Volvo FE interior cabin overview studio

Ergonomsko razmišljanje

Instrumenti. Promena stepena prenosa. Komande. Odlaganje stvari. U Volvo FE kamionu je sve što vam treba za posao tačno tamo gde treba da bude i nadohvat je ruke. Znači da se manje pomerate. Manje se istežete i naprežete. Ruke su vam više na volanu, a oči ne skidate sa puta.

Četiri veličine kabina

Odaberite neku od četiri zasebne opcije kabine – dnevnu kabinu, kratku kabinu za spavanje, kabinu za spavanje ili kabinu sa niskim ulazom. Kabina za spavanje je najprostranija i idealna je za zadatke kada treba da se odmorite tokom radnog dana.

Volvo FE interior drivers seat studio

Savršeno sedenje

Sedećete savršeno u ergonomskim sedištima kamiona Volvo FE, sa čvrstim podnim držačima, ugrađenim naslonom za glavu i sigurnosnim pojasom. Materijal presvlaka je izuzetno otporan na prljavštinu. I vozačevo i suvozačevo sedište možete da prilagodite različitim potrebama.

Stalna čistoća

Dodajte prekrivače za sedišta da biste zaštitili originalne presvlake kamiona i olakšali čišćenje. Posebno ih dizajnira Volvo i dostupni su u dve boje.

Puno prostora za odlaganje svih vaših stvari

Puno prostora za vaše stvari

Na instrument tabli. U vratima. Iznad glave. Između sedišta. Osvrnite se oko sebe u kabini Volvo FE kamiona i videćete da imate puno odeljaka za odlaganje stvari. Osim toga, možete ih dodati još.

Fino podešavanje 

Panoramski pregled iznutra

U nastavku je dat interaktivan pregled unutrašnjosti kabine. Kliknite na okvire za tekst da biste saznali više. Kliknite na „Ceo ekran“ za još bolji doživljaj. Opisane karakteristike i funkcije su opšte i mogu se razlikovati od vašeg kamiona.

Neka vam bude udobno

Uverite se u naša ergonomska rešenja. Lokalni zastupnik za Volvo Trucks će vam rado pokazati kabinu Volvo FE kamiona.