Kamioni

Troškovi i ekološki otisak

Gorivo i životna sredina

Dynafleet usluga za gorivo i životnu sredinu vam olakšava praćenje performansi kamiona i efikasnosti vozača. Napravite izveštaje na osnovu velikog broja parametara za nekoliko sekundi i otkrijte razlog zašto neki vozači troše više goriva od drugih. Brza i precizna usluga vam pomaže da utvrdite gde možete da uštedite da biste povećali dobit i smanjili ekološki otisak.

Ko je vaš najbolji vozač?

Ocena ekonomične potrošnje goriva vam daje uvid u performanse goriva vaših vozača i njihovih vozila. Ova ocena u rasponu od 0 do 100 pokazuje performanse vozača u pogledu četiri ključne oblasti: adaptacije brzine, iskorišćenosti motora i stepena prenosa, predviđanja i kočenja i mirovanja.

Usluga za gorivo i životnu sredinu omogućava vozačima da preuzmu kontrolu i promene tehniku vožnje dok su na putu. To može da im pomogne da smanje potrošnju goriva do 5%.

TRENDOVI I OBUKA

Kada znate ocene ekonomične potrošnje goriva, možete detaljno da poredite performanse vozača. Pomoću ovih informacija i efikasne obuke vozača možete da kontrolišete potrošnju goriva tokom vremena.

Unapredite poslovanje

Veća efikasnost po pitanju potrošnje goriva znači manji uticaj na životnu sredinu. Precizna dokumentacija o emisiji izduvnih gasova može da vam pomogne da pronađete i zadržite ekološki svesne kupce. Izveštaji o emisiji se lako prave i automatski šalju kupcima kada im zatrebaju. Izveštaji o gorivu i ekološki izveštaji mogu da se dobiju i za kamione na dizel gorivo i za kamione na tečni prirodni gas.

Obuka vozača

Dajte vozačima potrebne savete radi optimizacije tehnike vožnje. Čak i u vožnji. Obuka vozača je funkcija u kabini koja stalno analizira vožnju. To je neprocenjiv i dinamičan alat čiji je cilj da vam pomogne da budete rentabilni. 

Ključne prednosti

  • Pregled potrošnje goriva, pređene kilometraže, nivoa emisije izduvnih gasova i mnogih drugih podataka
  • Analiza performansi svakog vozača po pitanju ekonomične potrošnje goriva
  • Pregledni izveštaji koji ukazuju na oblasti u kojima je moguće smanjiti troškove i postići održivu uštedu tokom vremena
  • Sistem koji vas upozorava na značajnu promenu potrošnje goriva i potencijalnu krađu
  • Izveštaji o nivoima emisije izduvnih gasova koji se mogu automatski poslati ekološki svesnim kupcima
  • Izveštaji mogu da se dobiju i za kamione na dizel gorivo i za kamione na tečni prirodni gas.

Želite da znate više?

Naši zastupnici su stručnjaci za Dynafleet. Popričajte sa lokalnim zastupnikom da biste saznali više o našoj usluzi za gorivo i brigu o životnoj sredini.