Kamioni

SRBIJA

×
Pratite performanse i efikasnost pomoću usluge za gorivo i životnu sredinu

Troškovi i ekološki otisak

Gorivo i životna sredina

Dynafleet usluga za gorivo i životnu sredinu vam olakšava praćenje performansi kamiona i efikasnosti vozača. Napravite izveštaje na osnovu velikog broja parametara za nekoliko sekundi i otkrijte razlog zašto neki vozači troše više goriva od drugih. Brza i precizna usluga vam pomaže da utvrdite gde možete da uštedite da biste povećali dobit i smanjili ekološki otisak.

Ko je vaš najbolji vozač?

Ocena ekonomične potrošnje goriva vam daje uvid u performanse goriva vaših vozača i njihovih vozila. Ova ocena u rasponu od 0 do 100 pokazuje performanse vozača u pogledu četiri ključne oblasti: adaptacije brzine, iskorišćenosti motora i stepena prenosa, predviđanja i kočenja i mirovanja.

Usluga za gorivo i životnu sredinu omogućava vozačima da preuzmu kontrolu i promene tehniku vožnje dok su na putu. To može da im pomogne da smanje potrošnju goriva do 5%.
Volvo trucks managing dynafleet fuel environment open door sunny

TRENDOVI I OBUKA

Kada znate ocene ekonomične potrošnje goriva, možete detaljno da poredite performanse vozača. Pomoću ovih informacija i efikasne obuke vozača možete da kontrolišete potrošnju goriva tokom vremena.

Volvo trucks managing dynafleet fuel environment green truck

Unapredite poslovanje

Veća efikasnost po pitanju potrošnje goriva znači manji uticaj na životnu sredinu. Precizna dokumentacija o emisiji izduvnih gasova može da vam pomogne da pronađete i zadržite ekološki svesne kupce. Izveštaji o emisiji se lako prave i automatski šalju kupcima kada im zatrebaju. Izveštaji o gorivu i ekološki izveštaji mogu da se dobiju i za kamione na dizel gorivo i za kamione na tečni prirodni gas.

Dynafleet Fuel and Environment makes it easier to monitor the performance of trucks and drivers.

Obuka vozača

Dajte vozačima potrebne savete radi optimizacije tehnike vožnje. Čak i u vožnji. Obuka vozača je funkcija u kabini koja stalno analizira vožnju. To je neprocenjiv i dinamičan alat čiji je cilj da vam pomogne da budete rentabilni. 

Ključne prednosti

  • Pregled potrošnje goriva, pređene kilometraže, nivoa emisije izduvnih gasova i mnogih drugih podataka
  • Analiza performansi svakog vozača po pitanju ekonomične potrošnje goriva
  • Pregledni izveštaji koji ukazuju na oblasti u kojima je moguće smanjiti troškove i postići održivu uštedu tokom vremena
  • Sistem koji vas upozorava na značajnu promenu potrošnje goriva i potencijalnu krađu
  • Izveštaji o nivoima emisije izduvnih gasova koji se mogu automatski poslati ekološki svesnim kupcima
  • Izveštaji mogu da se dobiju i za kamione na dizel gorivo i za kamione na tečni prirodni gas.

Želite da znate više?

Naši zastupnici su stručnjaci za Dynafleet. Popričajte sa lokalnim zastupnikom da biste saznali više o našoj usluzi za gorivo i brigu o životnoj sredini.