Kamioni

Učinite svoj vozni park efikasnijim

Pozicioniranje

Praćenje vaših kamiona nikad nije bilo jednostavnije. Detaljne mape vam pružaju potpunu kontrolu nad poslovanjem. Uz pomoć Dynafleet usluge za pozicioniranje, podaci o vozaču i vozilu mogu da se prikazuju direktno na mapama, što vama i vašim kupcima daje neposredne informacije o isporuci.

Položaji i mnogo toga drugog

Neprekidno ažuriranje informacija o brzini kamiona, statusu vozača i očekivanom vremenu dolaska, kao i mnogih drugih informacija, olakšava kontrolu vama i vašim kupcima. Pošto se pozicije kamiona snimaju, rutu možete pregledati u svakom trenutku.

Spreman za rad

Informacije o položajima u realnom vremenu pokazuju koji je kamion najpogodniji za obavljanje novog zadatka. Kada jednom kliknete, prikazuju se vozila najbliža lokaciji za preuzimanje robe. Osim toga, vidi se ko može da stigne na odredište za isporuku tokom radne smene, a ko ne može.

Usluga „Pozicioniranje+“ za produktivnost

Želite podatke o položajima celog voznog parka u realnom vremenu? Nema problema. Usluga „Pozicioniranje+“ obezbeđuje aktuelne podatke o lokacijama svih vaših kamiona. A funkcija „Geozona+“ vas upozorava kada vozači skrenu sa planiranih ruta. Napredni podaci o globalnim položajima u realnom vremenu pomažu vam da sve držite pod kontrolom.

Praćenje jedinica

Da li želite da pratite prikolice, uslužna dostavna vozila, kontejnere i drugu pokretnu imovinu? Funkcija za praćenje jedinica nudi kompletan pregled pozicija vaše imovine. Ova funkcija, koja je uključena u sve Dynafleet usluge, dobro dopunjava uslugu za pozicioniranje.

Prilagođene informacije 

Tražite pravu šifru za unos ili potvrdu pravovremene isporuke? Zahvaljujući podešavanju tzv. geozona, moguće je pružanje kritičnih informacija koje štede vreme i koje se prikazuju u kabini i kancelariji kada kamion uđe ili izađe iz određene geografske oblasti – poput terminala.

Usluga „Pozicioniranje“

  • Pokazuje tačnu poziciju kamiona sve do nivoa ulice
  • Pruža informacije o vremenima, vozačima, brzini, opterećenju i vrsti vozila
  • Pokazuje koji su kamioni najpogodniji za obavljanje novih zadataka
  • Pruža vitalne informacije kada kamion uđe u zadatu geografsku oblast
  • Pojednostavljuje planiranje rute i olakšava pronalaženje najbrže rute do vašeg odredišta
  • Navigacione tačke servisa Dynafleet online mogu da se pošalju do navigacionog sistema u kamionu
  • Kupci mogu da prate kretanje svoje robe koristeći namenske podatke za prijavljivanje

Usluga „Pozicioniranje+“

  • Trenutni položaj vozila se ažurira u realnom vremenu iz minuta u minut.
  • Kada vozila prelaze preko granice, korisnički definisanih ruta ili oblasti, obaveštenja se šalju pomoću funkcije „Geozona+“.
  • Obaveštenja se šalju po potrebi kada je funkcija „Geozona+“ aktivna tokom korisnički definisanih intervala.

Savršeno pozicioniranje

Zastupnik za Volvo Trucks može da vam pomogne da iskoristite Dynafleet usluge na najbolji način.

Pozovite ga. Posetite ga. Ili će vas on posetiti ako vam tako više odgovara.