Kamioni

Bezbedna vožnja za bezbedniji transport

Dynafleet usluga za bezbednost

Snažno kočenje i intervenisanje kamionskog sistema aktivne bezbednosti može da ukaže na tešku situaciju u saobraćaju. Dynafleet usluga za bezbednost vam pomaže da identifikujete te situacije. I pošto bezbedna vožnja načelno podrazumeva veću ekonomičnost i manje standardno habanje, ova usluga nudi mnoge prednosti.

Ubrzavanje, kočenje i ponašanje vozača

Dynafleet usluga za bezbednost nudi solidnu osnovu za poboljšanje transporta. Evidentira ponašanje vozača, što uključuje snažno kočenje i snažno ubrzavanje, pa su mogućnosti za poboljšanje očigledne. Ovo je dobar početak za obučavanje vozača.

Intervenisanje sistema aktivne bezbednosti

Usluga za bezbednost takođe evidentira događaje pri kojima kamionski sistemi aktivne bezbednosti, kao što su kočioni sistem za vanredne situacije i elektronska kontrola stabilnosti, intervenišu kako bi se izbegle nezgode i udesi. Česti događaji mogu da budu izazvani teškom situacijom u saobraćaju, što zahteva opreznu i pažljivu vožnju.

Ključne prednosti

  • Činjenice kao osnova za bezbednosnu analizu.
  • Obaveštenja u cilju oprezne vožnje i izveštaji u cilju njenog praćenja.
  • Bezbednija vožnja i minimalan broj udesa.
  • Bezbednost kao konkurentna prednost.

Otkrijte potencijal

Zastupnik za Volvo Trucks može da vam pokaže kako da, uz pomoć Dynafleet usluge za bezbednost, maksimalno iskoristite potencijal vozila i vozača.