Kamioni

Menadžer voznog parka drži stvari pod kontrolom

Status vozila

Potpuno kontrolišite status vozila u voznom parku. Dynafleet usluga za status vozila vam daje pregled i detaljnije informacije o stanju vaših kamiona bez obzira na to gde se nalaze. Ona olakšava kratkoročno i dugoročno upravljanje vozilima i omogućava vam da kontrolišete radnu efikasnost.

Pregled voznog parka

Dynafleet sakuplja informacije o upozorenjima i alarmima na instrument tablama u vašim vozilima. U pregledu usluge za status vozila prikazuju se broj upozorenja i alarma za vaš vozni park i opcija za pregled pojedinačnih vozila.

Proverite instrument tablu

Pogledajte malo bolje upozorenja i alarme u vezi sa radnim podacima koji se prikazuju na instrument tablama u pojedinačnim vozilima. Ovde možete da pogledate detaljne informacije o upozorenjima koja se odnose na neispravna svetla, nivo goriva, pohabanost disk pločica i pritisak ulja. U cilju dublje analize evidentiraju se svi slučajevi, uključujući parametre kao što su vreme pojavljivanja, pozicija, podaci o vozaču i broj radnih sati motora.

Ključne prednosti

  • Upozorenja i alarmi na instrument tablama u vozilima iz vašeg voznog parka.
  • Informacije na instrument tablama koje se odnose na neispravna svetla, pritisak ulja, pohabane disk pločice i drugo.
  • Svi događaji u vezi sa statusom vozila uključuju vreme pojavljivanja, poziciju, ime vozača, pređenu kilometražu i broj radnih sati motora.
  • Obaveštenja o događajima u vezi sa statusom vozila u realnom vremenu.

Držite stvari pod kontrolom

Zastupnik za Volvo Trucks može da vam pomogne da zadržite kontrolu nad kamionima i iskoristite sve prednosti usluge za status vozila.